Alte biciclete, alti biciclisti! CURAJ IN FORMA PURA!

Sal’tare
Va spuneam LUNI de biciclete si biciclisti si de atunci parca vad mai multe biciclete si mai multi biciclisti. Parca acel articol a facut ca intamplarile pe doua roti sa apara parca mai multe si mai multi curajosi care au din ce in ce mai multa incredere in “doua roti”.
Si nu ma apuc sa va fac capul mare cu cine stie ce povesti nemuritoare ci va las sa gustati din Interviul luat de cei de la Metropotam lui Andrei Iliescu. Blogul pe care el povesteste despre biclele pe care le renoveaza si despre eventualele lor probleme sau victoriile purtate se numeste 2 Lazy Legs. Si desi vroiam sa va spun cat de frumos renoveaza el bicle sau cat de frumos e sentimentul lucrului facut bine, uite ca dupa ce ne-a prezentat-o pe Dirty Scott atat de frumos, ajungem sa uram iar locurile astea frumoase numite generic Romania si incepe sa ne para mereu mai rau, ca sunt locuite.
Si al doile “nebun frumos pe care vreau sa vi-l prezint astzi e Cicloturistul Roman. De ce mi s-a parut omuliesit din comun? Pai daca in articolul de luni am vazut un om care a facut traseul Dunarii (pe Victor), astazi vi-l prezint pe unul care isi doreste sa faca turul Europei pe bicicleta. Pana la Sfanta Maria stransese 1800 de km in pedale. Asa ca asteptam vesti cat mai cuurand de la el si asteptam ca “aventuri de acest gen” sa schimbe in oamenii de langa noi perceptia privind acest mod de viata sau acest sport!
Andrei
KIP IN TACI

(Sursa imagine: Veloteca – Geometria bicicletei)

Trackback-uri și pingback-uri 2

  1. pligg.com
  2. Twitter Trackbacks for Artistu zice… » Alte biciclete, alti biciclisti! CURAJ IN FORMA PURA! [artistu.ro] on Topsy.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*