Alice in tara minunilor Alice in Wonderland

Alice in Wonderland: Copiii sunt invitați pe tărâmul magic!

“Alice in Wonderland” este un spectacol dedicat copiilor începând cu 4 ani și întregii familii. Piesa are o distribuție de excepție, muzică originală și proiecții multimedia care vor transforma sala Teatrului Elisabeta într-un tărâm fermecat.

“Alice in Wonderland”, sâmbătă, 4 martie, ora 11.00, Teatrul Elisabeta

Alice este o fetiță de 11 ani, care stă toată ziua în casă, jucându-se cu telefonul. Nu mai vede cât de frumoasă este natura, viața și nu mai crede în povești. Ea intră într-o lume fantastică, unde descoperă o țară care, prin logica ei, este un total nonsens.

„ Vă propun o poveste care se petrece într-o lume magică, o călătorie inițiatică și un mesaj puternic pentru copilul din ziua de azi. Am ales ca acest proiect să îmbine un decor virtual spectaculos, costume colorate și o interpretare actoricească dinamică. Micuții vor descopri lumea frumoasă și magică a poveștii, în care adevărata călătorie se întamplă în interiorul lui Alice in Wonderland ”, a declarat Ioana Ginghină, producatorul spectacolului și manager MiniArtShow.

Costumele sunt semnate de Mirela Diaconu, decorul, Flavia Varga, proiecțiile și regia Florina Dumitrache, iar muzica originală a spectacolului este compusă de Eduard Petru Jighirgiu.
Din distribuție fac parte actori tineri, cunoscuți publicului din Bucuresti: Tatiana Șelaru, Andra Mirescu, Daniel Marcu, George Lepădatu, Andreea Gaica și Diana Mănăila.

Alice in tara minunilor Alice in Wonderland

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*