Alice in tara minunilor Alice in Wonderland

Alice in tara minunilor, acea Printesa ALTFEL!

Sal’tare. Pe 2 martie draga Ana, maestra de ispravi de la Mamica Urbana m-a chemat la Alice in tara minunilor pusa in scena de cei de la MiniArtShow si draga lor „mamica” Ioana Ginghina.
Si va spun sincer ca m-am dus cu inima indoita, pentru ca avem cartea de la Disney.

Stiam ca nu are chiar un fir epic si ma temeam de faptul ca va fi greu de digerat pentru ei. Insa gasca asta frumoasa de la MiniArt au gasit adaptarea perfecta a acestei carti – Alice in tara minunilor. Au introdus si o paralela „carte-tableta” foarte frumoasa, au venit si cu parti de film proiectat pe un ecranul din spatele scenei. Si partea cea mai interesanta a fost faptul ca scenele respective fusesera filmate chiar in Cismigiu, vis-a-vis de de Teatrul Elisabeta in care se juca piesa. Si baietii mei au fost tare placut impresionati si au zis:

UITE TATI, ALICE SE PLIMBA PE „MUNTELE” DIN CISMIGIU!

Iepurele si Palarierul sunt la randul lor niste dulci si jumatate si completeaza perfect acest tablou. Asa ca va recomand cu mare caldura sa mergeti sa vedeti spectacolul impreuna cu pitcutii vostrii. Vor iesi de acolo cu un zambet laaarg si indragostiti de Alice in tara minunilor.

La finalul piesei Alice in tara minunilor am aflat

Ce am aflat? Ca MiniArt facea 5 anisori. Si i-a cinstit pe copilasi cu tort, multa emotie si poze multe cu toate personajele povestii. Asa ca noi va uram inca odata La multi ani dragilor, sa cresteti mari, frumosi si sa ramaneti la fel de optimsiti si plini de entuziasm. Iar tie draga zana Ioana, „sufletul acestui proiect superb”, iti dorim sa fii mereu plina de energie… pentru ca (fie ca vrei sau nu!) esti o reala „SuperWoman”: Mamica, Actrita la Ion Creanga si „inima” MiniArt-ului.

Tot la teatru am intalnit-o face-to-face si pe draga Irina Schmitz, responsabila cu fericirea la Schmitza se sfatuieste. Si trebuie sa recunosc sincer, ca optimismul si buna dispozitie care emana din scrierile ei de pe blog sau Facebook sunt mai preganante in realitate. E un bulgare de energie plin de zambete. Are o seninanate in ea pe care rar am mai vazut-o la cei din jur. Ce sa mai tura, vura… o bomboana de mamica. Asa ca daca vreti sa va umpleti de optimism stati cinci minute de vorba cu ea.

Andrei incantat de Alice in tara minunilo
KIP IN TACI

Alice in tara minunilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*