Alege un inel de logodna special, de la Diamag

Sal’tare
Imi aduc si acum aminte anul 2008, luna Martie, cand m-am dus „ca un copil pofticios in cofetarie”, pentru alegerea inelului al dragei mea Livia. Atat erau de multe modelele si atat de frumoase, ca habar nu aveam ce sa aleg. Iar tristul ala de bijutier de pe Mosilor, nu ma ajuta deloc cu atitudinea lui. Asa ca de atunci mi-am propus ca bijuurile pentru mandra mea sa le iau doar dupa internet, fara sa mai intalnesc vreun bijutier trist si fara chef de a-si promova marfa. Iar azi dimineata cand am vazut minunea asta de comunicat de presa al celor de la Diamag, am zis ca e pacat sa nu ii ajut in promovarea minunilor lor stralucitoare:

Inelul de logodna reprezinta una dintre cele mai importante cumparaturi pe care le vei face vreodata, in special daca este vorba despre un inel cu diamant. Majoritatea oamenilor se documenteaza in jur de doua saptamani pana sa ia o decizie.
Pretul unui inel de logodna este cel mai adesea dat de diamantul central. Unul dintre cele mai scumpe materiale existente, diamantul este piatra preferata pentru inele de logodna datorita frumusetii, raritatii si durabilitatii. Pe langa greutate, care se masoara in carate, pretul diamantului este puternic influentat de cateva caracteristici importante. Poate ca ai auzit vorbindu-se de “cei 4 C” – carat weight, clarity, color, cut – greutate in carate, claritate, culoare, taietura.
Daca pana acum cativa ani majoritatea cumparatorilor erau nevoiti sa se bazeze pe buna credinta si pe reputatia vanzatorului cand le erau comunicate aceste caracteristici, acum exsita laboratoare internationale care se ocupa cu gradarea obiectiva si consecventa a diamantelor. Cel mai prestigios, mai riguros si mai redutabil astfel de laborator este GIA – Gemological Institute of America.
Toate diamantele de la Diamag sunt certificate GIA si au numarul certificatului inscriptionat chiar pe diamant. Acest numar este vizibil la microscop si poate fi verificat de cumparator la sediul nostru. Astfel, cumparatorii au garantia ca au primit exact piatra pe care au comandat-o.
Cu atatea informatii de asimilat, cei care cumparara pentru prima oara un diamant se pot afla in situatia de a fi coplesiti. „Ce fel de diamant sa aleg? Mai mic si cu o calitate impecabila sau cu mici imperfectiuni, dar mai mare? „ – este o intrebare frecventa pe care o auzim la Diamag. Desi avem peste 6 ani de experienta, timp in care am facut mii de inele de logodna, nu putem sa-ti raspundem la aceasta intrebare din simplul motiv ca raspunsul este diferit pentru fiecare. Dar iti putem explica si arata ce inseamna fiecare caracteristica in parte, cat de mult influenteaza valoarea diamantului, cat de mare este impactul vizual asupra pietrei, pentru ca tu sa iei cea mai buna decizie posibila.

Acum sper ca dupa ce va „plimbati” si voi pe site-ul lor, sa gasiti ceea ce va place si sa le/va faceti bucurii.
Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*