Comunitatea Voce.ro
Voce.ro

Ajutam o „voce”… azi BUDDHA.VOCE.RO !!!

Sal’tare
Ete ca varu’ BUDDHA (e doar o expresie; nu suntem rude) are chef sa i se indexeze mai bine neste expresii pe Google. Asa ca ne roaga pe noi, astia care vrem sa „prindem” si un review de la el sa ii ziceam neste 200 de cuvinte, ca sa il ia mai tare in seama nenea Google. Deci hai sa va spui si io cate ceva. L-am cunoscut in virtual din cauza Blogoreei, pe care am intrat la inceputurile blogarelii mele, unde el era si este membru activ. Asa ca a inceput nebunia. Eu cautam acolo despre cum sa faci blogging-ul. Dar din link in link am ajuns la el si am citit si ce zicea el la capitolul „optimizare blog”. Dupa aceea a venit intrarea mea in VOCE si am reusit sa ne si vedem la cate o bere. Asa ca despre bani din blog acu l-am putut stresa live si face-to-face. Insa tragedia mare e ca momentan io nu am cum sa realizez asa ceva, cat timp traficul e mititel. Si asat nu mi-a zis-o doar el. Asa ca inca muncesc la SEO si PROMOTION. Sper totusi ca toate „chestiile” de le fac si cu ajutorul lui si al lui Groovey sa cresc. Catinel, catinel !
Andrei… 😉
KIP IN TACI

5 comentarii publicate

  1. Cred ca m-ai inteles gresit. Ai postat articolul in categoria Aberatiile mele, iar eu unul nu cred ca acest review este o aberatie 😛
    Puteai de exemplu sa bagi acest articol in categoria Blogosfera …

  2. nu e logic…e mai repede o aberatie decat ceva legat de blogosfera…ca scrie doar de unu din blogosfera…mai bine fa un folder nou sa-i zica Economice sau Cutia Milei:))=))

  3. @dany – da ai dreptate, am reparat greseala. Insa e din cauza ca „aberarile mele” categoria setata DEFAULT. Asa ca imi pun cenusa in cap si stau 5 minute la colt ! :))
    @coiotule – daca nu as stii cine esti cata carne ti-ai lua tu pentru replicile astea acide ale tale. Ai mare noroc ! 😀
    P.S. Si daca fac un FOLDER nou numit „cutia milei” bagi si la mine niste euroi ? 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*