AGAIN – Relatare dintre electronicele de la OKTAL!

Sal’tare
Cea mai tare chestie despre care va pot povesti de la Oktal e aparitia acestei minuni de laptop – Lenovo IdeaPad U260. Ce e asa special la el? Pai cica (citez):

Lenovo IdeaPad U260, primul ultra-portabil din lume cu o diagonala a ecranului de 12,5 inch, a fost lansat in Romania, in premiera, in magazinele online www.oktal.ro si www.novashop.ro, putand fi vazut si testat la sediul companiei, in Bucuresti. Pe langa pretul promotional, www.oktal.ro ofera si un cadou special: mouse wireless Microsoft Mobile 1000 gratuit, la fiecare comanda

Acu’ vorbind, fara formalismele unui comunicat de presa, tre’ sa recunosc cat pot de sincer ca e „scula” frate. Am pus pe el diverse aplicatii media, grafice si ne-am apucat sa deschidem si multe odata. Mai oameni buni, zbarnaie „minunea” asta ca o albina ce se duce’n stup. Plus ca aspectul e unul de mare clasa. e ca si cum ai avea ca mine acasa un Logan si ai pune mana pentru o seara pe un BMW Seria full option. Iti dau lacrimile si te ciupesti crezand ca e un vis ce ti se intampla.
In rest am vazut meciul Romania Ucraina la o Plasma LG 60PK250. Pacat de televizorul asta frumos, pentru un joc atat de naspa al jucatorilor nostri.
In rest dupa cum va spuneam si pe FACEBOOK, de ultima oara de cand v-am mai scris despre „aventurile mele printre rafturi”, am reusit sa mai vand un televizo unui prieten care avea chef sa isi ia unul si am mai dat si un monitor. Asta e al doilea monitor de cand ma ocup de „incercari” la ei. Si nu pot sa spun decat ca ma simt implinit, pentru ca munca mea are rezultate. Sigur ca probabil nu ar trebui sa ma umflu prea tare in pene, insa e un inceput. Nu pot nici sa dau tot stocul de televizoare intr-o luna. Insa cine stie, poate in viitor voi deveni asa de bun incat sa fac si asta. Insa momentan, ma opresc din visat si trec inapoi la treaba. Ca ma asteapta pe birou de incercat pe ziua de azi, inca un laptop si un televizor LED. Va salut si ne auzim la inceputul saptamanii viitoare cu alte vesti de pe „frontul jobului meu part-time la Oktal„.
Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*