adolescent

Adolescent: O zi perfecta pentru el?

Uite ca vremurile se schimba, copilul creste devine adolescent si ca sa inteleg „cum merge treaba” trebuie sa imi pun astfel de intrebari, precum cea din titlu!

Si totusi cum face un adolescent sa fie NO 1?

O zi perfecta pentru un adolescent ar incepe cu un mic dejun sanatos si energizant, precum o omleta cu legume si o rea de cafea sau ceai. Apoi, ar merge la scoala sau la facultate, unde ar avea o zi productiva de invatare si interactiune cu prietenii si profesorii. Dupa scoala, ar face o plimbare sau ar merge la sala pentru a-si mentine sanatatea si forma fizica.

Seara ar petrece timp cu familia si prietenii, poate mananca impreuna si sa se uite la un film sau sa joace jocuri. Ar avea timp sa se relaxeze si sa se gandeasca la planurile pentru ziua urmatoare.

In timpul liber ar face ceea ce ii place, poate sa deseneze sau sa scrie, sa citeasca sau sa invete limbi straine. Poate sa se uite la emisiunile sau filmele preferate sau sa asculte muzica.

La sfarsitul zilei, ar se pregati pentru somn, ar face o lista cu lucrurile importante de facut pentru ziua urmatoare si ar medita sau sa faca yoga pentru a se relaxa si a se pregati pentru o noapte odihnitoare.

In general o zi perfecta pentru un adolescent ar fi un echilibru intre activitatile educative si distractive, interactionarea sociala si timpul individual, si un accent asupra sanatatii si bunastarii fizice si mentale

Andrei
KIP IN TACI

ADOLESCENT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*