Adio Margareta! Bun venit Niculina!

Sal’tare. Da fratii mei. Ieri, in cadru oficial si oficios, Margareta mea a plecat spre Brasov, unde s-a stabilit definitiv. Am plans unul pe umarul celuilalt. Ne-am promis ca ne vom vizita reciproc si ca nu vom uita dragostea ce ne-a unit. Dar ce sa ii faci, uite ca si relatiile se termina si apar divorturi in viata oricaruia dintre noi. Cu o seara inainte i-am mai curatat pentru ultima data bujiile si i-am reglat relantiul.

Am vorbit ca doi prieteni vechi ce suntem si ne-am amintit de cum am fost noi tot anul trecut la munte, cum ne-am chinuit noi de revelion si de Craciun, cum a fost cand a avut ea spart parbrizul de la o piatra din aia din griblura si cum anul trecut, pe vremea asta, era ea foarte mandra de cosmetizare si vopseaua noua.

Cu ocazia asta, i-am prezentat-o si pe noua mea partenera motorizata. O cheama Niculina si e printzesa de Opel, din ramura Astra. Anul in care a fost ea incoronata ca printesa este 1993. Culoarea permanenta a vesmintelor acestei noi printese este (ca in orice poveste cu zane) ALBUL.

La un moment dat pe mine m-au podidit lacrimile si m-am dus sa nu ma vada fetele plangand, asa ca au avut timp sa sporovaiasca intre ele si sa ii dea Margareta niste sfaturi Niculinei, sa o invete cam cum sunt io. Ca asta e mai tanara, naravasa, dornica de senzatii tari. Si nu prea e bine, ca nici eu nu sunt cel mai linistit „partener”. Asa ca tot ea va trebui din cand in cand sa fie cea mare ma tempereaza. Si pentru ca a vrut sa aibe ceva de la ea, Margareta i-a oferit trusa ei cea draga cu scule si i-a zis sa aibe grija de ea.

Adaugiri facute de mine, fara ca ea sa auda (dar sa raman doar intre noi, ca se supara daca aude ca v-am spus):

„Daca va intrebati de ce am numit-o Niculina, tre sa va spun ca pe fostul ei print il chema Nicu. Asa ca mandra-mea a zis ca altfel nici ca o putem numi. Poze inca nu am cu ea, ca vreau sa ii fac ceva tratamente si sa ii organizez o sedintza foto in toata regula. E pacat de frumusetea ei, sa apara in vreo postura nasoala si pe urma sa aibe lumea impresia ca e urata. Asa ca rabdarica, vin si poze, peste vreo 2 saptamani. Daca aveti intrebari pentru ea, Niculina va asteapta cu ele la comentarii.

Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*