Addendo VIOLENT la melancolia tomnatica

Sal’tare. In postarea anterioara va spuneam de cum imi place mie ca a venit toamna, cum imi place ca incep din nou teatrele sa functioneze sau cum imi va face placere sa vad discoteci. Nu mai zic de perechile care isi vor da sarutari si se vor tine de mana.

Ei bine dupa o ora in trafic am zis FACK OFF acestei toamne, dupa ce a trebuit sa impart injuraturi, mai rau ca birjarii, ca sa pot trece pe culoarea verde a semaforului. E mult prea agitat si pentru gusturile unui om extrem de agitat ca mine.

Sau poate o fi de vina varsta? Auleoo?!? Nu-mi spuneti ca m-am bosorogit, ca incep sa sufar de criza varstei! Sau poate agitatia pe care mi-o doresc eu e un pic mai linistita? Se poate si asta, ca doar fiecare generatie a avut tipul ei de optica privind si sexualitatea si dezvoltarea si mai ales raportarea „zgomot-liniste”.

Desi daca stau sa ma gandesc un pic cred ca pan’ la urma e tot astenia de vina. Acu imi doresc sa fiu in valtoarea si agitatia centrului si peste o ora deja imi doresc sa fiu in varful muntelui sau in mijlocul salbaticiei.

La voi cum e? A aparut deja astenia? Sau inca o mai asteptati?

Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. hey mister,how old are you,daca nu sunt indiscreta:P?.criza asta cu „acum-sunt-aici-pe-urma-vreau-sa-fiu-acolo”nu tine de varsta:D tine doar de starea de spirit..de mediul in care te afli atunci…de ce simti,sau vrei sa simti:D parerea mea..si totusi,cati ani ai?:))

  2. Mister implineste 30 de anisori in vreo 4 luni! Insa la mine criza cred ca e dublata si de faptul ca peste 3 saptamani nu voi mai fi MISTER, ci HUSBAND! Da’ ce sa ii faci, daca imi place! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*