activitate fizica
activitate fizica

Activitate fizica, Munca sau Sport

Iubesc sa fac activitate fizica fie ca vorbim de sport sau munca in curte. Evident ca si munca sau sportul, daca il fac in compania unor oameni dragi, parca e mai mult decat placut.

Uite azi (desi ma tragea ata catre bicicleta rau de tot), am pus mana pe niste smirghel si am terminat niste reparatii la interior. Insa daca ar fi sa vorbim despre ceea ce imi place, acestea difera in functie de stare.

Topul activitatilor fizice preferate

  • Uite daca sunt nervos prefer sa „ma insotesc” de cazma sau lopata si de activitatile specifice facute cu aceste unelte
  • Daca sunt calm prefer gradinaritul, pentru ca parca ma incarc de starea lor de bine
  • Si daca am de spart ceva cu picamerul recunosc sincer ca imi caut mai intai un MOOD bun, pentru ca acolo EU trebuie sa impun calmul „lucrarii” si nu lucrarea sa imi ofere mie „liniste”

Daca insa vorbim de Sport recunosc sincer ca bicicleta este SUPERLATIVUL meu. Si nu e vorba ca sunt e ADDICTED (desi recunosc sincer ca sunt), ci de faptul ca bicicleta iti ofera acel efort mediu pe care il poti face timp indelungat si care iti ofera si un „film” special. Pe de alta parte, daca vreau sa ma destresez total si sa ma simt eliberat de toate grijile sau problemele cotidiene, intotdeauna voi alege INOTUL ca activitate fizica Perfecta.

Activitate fizica pentru toti

Si nu va ganditi ca sunt foarte pretentios si ca vreau neaparat inot la bazin semi-olimpic sau la super locatii gen Therme. E de ajuns Lacul Morii pe care il tot vedeti la mine in pozele de pe Instagram & Facebook. Totul este sa simt apa mangaindu-mi corpul si grijile plecand „afara”.

Cam atat. Sper ca v-a placut si sper ca si voi sa imi lasati stilurile voastre de relaxare.

Andrei… un iubitor de activitate fizica
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*