Liviu Dragnea

Acel NIMIC pentru Liviu Dragnea… pe care NU TREBUIE sa il uitam!!!

Tânărul care i-a spus NIMIC lui Liviu Dragnea „a fost bătut sub ochii lui Dragnea cu pumnii, palmele și picioarele până la ieșirea din comună. A fost fugărit ca un câine”

Viața lui Ștefan Petrencic s-a schimbat într-o agitație permanentă de joia trecută, când s-a dus la Dumbrăveni să-l vadă pe Liviu Dragnea. După un „NIMIC” spus cu năduf într-o sală roșie, a plonjat în centrul unei atenții cu care el, băiat simplu de la țară, tinichigiu auto muncit din greu prin străinătate, nu prea este obișnuit.

Chiar dacă a electrizat o țară întreagă după ce a răspuns „NIMIC” la o întrebare despre realizările PSD în mediul rural, reușind să-i provoace liderului PSD o răbufnire nervoasă incredibilă, terifiantă pentru ditamai șeful de partid, Ștefan, născut în comuna Zvoriștea, județul Suceava, în urmă cu 28 de ani, este un tânăr timid, emoționat de toată atenția de acum.

Ce ne doare cel mai tare?

Este încă puțin speriat după agresiunile de joia trecută, dar încă și mai bulversat de interesul pe care îl suscită isprava sa. Telefoanele sună continuu, este încurajat, întrebat, descusut, primește zeci de mesaje și cereri de prietenie pe Facbeook.

Cel mai tare îl macină însă faptul că acolo, în sala de sport, unde a avut curaj să exprime ce gândește o comună întreagă – Zvoriștea natală, pesedistă dintotdeauna, unde nu s-a mai turnat o palmă de asfalt de la Revoluție – a fost jignit, împins, lovit, umilit. Și asta sub privirile multora dintre vecinii săi, prieteni de-o viață, care nu au zis o vorbă în apărarea lui. S-au uitat și au tăcut.

Gorilele pesediste înfierbântate l-au scos afară, lovindu-l cu pumnii și palmele, nu doar din sală, ci din comună, asigurându-se că nu va mai avea curaj să se întoarcă și să întrerupă laptele și mierea pe care le promitea săracilor condamnatul Liviu Dragnea.

„L-au lovit și în sală până i s-a oprit filmarea de pe telefon. A fost dus apoi până la ieșirea din Dumbrăveni. Ca pe un câine l-au lovit, fugărit și hăituit, pentru că Liviu Dragnea a fost extrem de deranjat de cuvântul acela – NIMIC. Ștefan tremura efectiv când a ajuns acasă și a fost nevoie chiar să i se dea un calmant ca să se liniștească. Înțeleg că există mai mulți politicieni care vor s-o interpeleze pe doamna Carmen Dan despre cele întâmplate acolo. Oricum, Ștefan are de gând să depună plângere împotriva agresorilor”, ne-a declarat avocata Cristina Vătămăniuc, vecină și prietenă de familie.

Oare stim CUM SA?!?

„Să știți că și eu am votat cu PSD-ul, dar mi-am dat seama că nu o să facă niciodată ceea ce promit. Eu i-am spus lui Liviu Dragnea ce m-a durut pe mine. La noi în comună, de exemplu, nu s-a turnat o palmă de asflat de zeci de ani, de la Revoluție. Nu avem locuri de muncă și suntem nevoiți să plecăm cu toții să muncim pe afară.

Sunt tinichigiu auto și am muncit în ultimii ani prin Germania și Anglia. Fac plângere împotriva celor care m-au lovit și dacă o să câștig, nu mi trebuie nimic pentru mine. Donez toți banii unui cămin de bătrâni sau unui orfelinat. Eu nu am nevoie de bani. Le-am spus tuturor celor care mă sună să mă întrebe ce am nevoie. Am bani pentru că am muncit din greu pe afară.

Vreau însă ca oamenii să priceapă că un singur om, oricât curaj ar avea, nu poate schimba un regim întreg. Trebuie să ne unim, să fie unitate între noi cei care ne-am săturat și să ieșim la vot”, ne-a declarat Ștefan într-o lungă și emoționantă discuție telefonică.

Sau poate ca…

Vorbele lui sunt întărite și de doamna avocat: „lumea trebuie să meargă la vot. Sperăm într-o schimbare pe 26 mai. La noi în comună toți oamenii sunt nemulțumiți și mulți spun că vor merge să voteze. Eu am mare încredere în oameni.

Să-l susțină pe Ștefan în continuare pentru că merită și are mare nevoie. Îi este puțin teamă pentru că nu se aștepta la toată atenția asta. Asta ne dorim – curajul lui să nu fie uitat de opinia publică prea repede. Mai ales tinerii să reflecteze asupra cuvântului spus de el în fața lui Liviu Dragnea – NIMIC!”.

Dumbrăveni, 18 aprilie. Între Dragnea și Ștefan are loc următorul dialog:

Liviu Dragnea: Gândiți-vă… zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Ștefan: Nimic!

Liviu Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România…

In loc de CONCLUZII…

Ștefan este apoi înconjurat de pesediști, între care și primarul de la Moara, Eduard Dziminschi, și împins către fundul sălii unde este înghiontit de mai multe ori. Aici filmarea jurnalistei prezente în sală se oprește. Ce s-a întâmplat apoi este povestea relatată mai sus.

Text si poza preluate in intregime de pe pagina celor de la Hybryd News, ca sa nu uitam si sa nu pierdem dovada mizeriilor facute de Liviu Dragnea si PSD in zumzetul nesfarsit al Facebook-ului!!!Liviu Dragnea

2 comentarii publicate

  1. Pentru un copil, sa alerge, sa sara si sa tipe reprezinta o modalitate prin care isi elibereaza emotiile si il ajuta sa se relaxeze, sa elimine energia etc. Dar trebuie sa-i explici ca aceleasi lucruri in alte locuri, cum ar fi un spital, pe strada sau intr-un supermarket sunt interzise. In acele locuri exista oameni pe care nu poate sa-i deranjeze cu tipete si sarituri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*