webstock
webstock

Webstock 2022: Acel MOMENT al Onlineului .RO!

Da dragilor azi a fost acel moment special al ONLINE-ului .RO numit Webstock 2022. Si desi nu am fost prea entuziasmat inainte de a incepe el, sa stiti ca s-a intrecut pe el insusi. Sigur probabil la mine e de vina si varsta sau poate agitatia personala din ultimul timp. Insa mai in gluma mai in serios, uite ca dimineata i-am dat CLICK dragei de Cristina Bazavan si m-a incarcat #PePozitiv pentru toata ziua. Dar ce zic eu pentru toata ziua. cred ca imi ajunge bine de tot pentru toata luna Octombrie.

Si ce poate fi nou in ONLINE? Webstock 2022

ALEX COTET

Noi? Nu prea sunt. Dar DIFERITE cu siguranta s-au gasit. Si daca ne referim la campanii publicitare sau laagentii curajoase sa stiti ca sunt cateva. Si daca nu ma credeti pe cuvant cautai singur proiectele castigatoare. Este o schimbare si pe partea agentiilor, dar si pe partea clientilor care sunt mai curajosi si mai putin pretentiosi. Sigur cred ca parte din vina este si a lui Alex Cotet si a celor de la Sector 7 sau Micutzu care au aratat Curaj. Si mai mult decat atat au aratat ca se poate sa fac treaba profesionist si de succes.

Dar sa trecem de publicitari si sa va spun ca pe tot ce inseamna creatori de continut sunt iarasi mandru. Cumva bulele de sapun au trecut si au cam ramas cei care intr-adevar vor sa aduca continut constant si relativ de calitate. Iar faptul ca tovarasa Aluziva a castigat premiul Best Personality ma face mandru de voi toti cei din online-ul .RO

Webstock 2022

Bravos dragilor, bravos, de trei ori Bravos! Tuturor PREMIANTILOR WEBSTOCK
Andrei
Kip in taci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*