online voce.ro bloggeri

A fost odata unu mic si rau pe nume Bobby si unu mare si tont, Tuca – M.B. – ep. 25

Sal’tare
In ultimul timp aud des afirmatia:
BA ARTiSTE, da’ tare trist ai mai devenit! Nu ne mai faci si tu pe noi sa ne mai radem, desi in alte dati ma aveai si tu idei traznite. Asa ca ma zis ca ar fi timpul sa mai bag si eu un episod din mahalaua blogosferica. Si cum in zilele astea sunt la moda doua subiecte o sa incerc sa ma leg cumva de amandoua. care SUBIECTE? Simplu – angajarea lui Bobby Voicu in consortiul Yahoo si „onania” lu’ Tuca din Caracal. Asa ca hai la drum:
„In mahala e zarva mare. Bobica, pretenarul nostru, ala de va spunema io alta data ca e tare pasionat la noi in mahala cu calculatoarele si il angajasera baietii aia de la net sa le administreze reteaua, a pus mana pe’o mina de aur. Tot lundu-si el mailu’ doar cu Yahoo si trimitand si niste scrisori de prezentare la unii si la altii a intrat in vorbe cu niste „baietzasi” de acolo.
Astia cica sunt fosti hackeri, care s-au lecuit si acum lucreaza pentru Yahoo. Din una in alta, Bobby le povestea cum sta treaba la noi cu blogareala, ce se mai dezvolta, au zis sa se vada la o citirica, ca el tot castigase o excursie la Londra. Asa ca zis si facut. Baietii cu chef de plimbareala, l-au tot plimbat. Ba la un momen dat a incercat si „o seara cu bere”. Vazandu-l baietii ca „are cadere” la bericioaice l-au declarat „de-al lor” (Off-za-Record: Cica ar fi fugit o zi si pana in Amsterdam, la cartierul cu felinare si a cunoscut acolo Bobby o spanioloaica unsa cu toate alifiile. Da ramane intre noi! 😀 ) Dupa care la venirea inapoi acasa, a tot primit diverse „treburi”. Proiectele mititele, pe termen scurt si bine platite. Si dupa juma de an iaca bomba: VOR ENGLEZOII SA ADUCA YAHOO IN ROMANICA SI L-AU ALES PE EL „SEF DE TRIB”! Ziceti voi ca nu e tare! Acu peste tot la noi in mahala se vorbeste doar de treaba asta. Parintii lui nu mai contenesc sa stranga maini cand ies in centru. Super tare! Noi speram sa faca biroul la noi in mahala, insa nu cred ca reusim… ca Yahoo-ului ii plac borurile in bloace, nu langa carciumioara nostra La Marinarul Beat!
Aaa, sa nu uit! Mai e mare zarva la noi in mahala din cauza unui oltean din Caracal. El inca nu s-a mutat aici, sta undeva prin centru si scrie la ziar, insa bag seama ca are ceva tragere de inima, sa fie vecin cu noi, ca veni si ne facu pe toti onanisti, rame, viermi! Mai ca avea sa ne inchida intr-o cutie de ness si sa ne foloseasca pe post de nada la peste. Da nici noi n-am stat prea mult pe ganduri, ca doar stiti ce repezi lamanie suntem noi astia din blogosfera. Si sa vezi ce de mascarii i-am scris pe zidurile scolii si pe gardul primariei, sa se tot sature citindu-le. Insa daca tot vroia notorietate, ca sa se mute pe las noi pe aci putea sa o faca intr-un mod elegant. Nu-i frumos bre oltasule, ca faci orasul fain de ras! Uite pana si mandra-mea care e caracaleanca get-beget a zis ca i s-a facut rusine de cuvintele vulgare zise de matale. Asa ca incerca sa iti speli pacatele si revino cu niste scuze!
***
Gata cam asta o fo. Si daca tot am vorbit de mahalagii si de cat de misto a prins „un tren mare” Bobby, am sa va las drept final o vorba mare culeasa de la vecinii mei manelisti: poti sa fii frumos cat zece daca n-ai talent esti rece
Andrei… 😉
KIP IN TACI

7 comentarii publicate

  1. eeee.. Yo stiu ca oltenashii sunt iutzi la limba .. asa ca nu m-a frapat ce a zis…Insa povestea cu Yahoo si Boby e tare…am auzit poveshti asemanatoare, dar asta le intrece pe toate :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*