twitter
twitter

A 1000-a insemnare pe TWITTER!

Sal’tare

Dupa ce voi publica acest articol voi da mesajul cu numarul 1000 pe TWITTER. Ei bine in cele 999 de „twitter-eli” am avut sansa sa gust si sa devin dependent incet incet de aceasta unealta interesanta de socializare.

La inceput mi se parea prea rapida „barca asta pentru mine. Insa incet ince m-am obisnuit sa „calaresc” valul la fel ca un surfer experimentat si am reusit sa ma si bucur de placarea de a fi „cu” si „pe” el.

Sigur ca pe de o parte imi pare rau ca sunt numa’ 140 de caractere prin care poti exprima ceea ce ai de zis, insa este si asta probabil un exercitiu de „a fi concis” si de „a reusi sa scoti esenta” din intamplarile si reactiile de zi cu zi.

Stateam si ma gandeam ca a fost destul de greut sa ajung la 1000, insa nu asa greu ca la blogging, la care de abi am reusit de doi ani sa ajung la aproape 950 de postari. Asta pentru ca nu imi doresc sa ma pierd in lucruri marunte pe blog.

Stiu ca asta imi reduce substantial sansele de a-mi creste traficul, dar il prefer asa, constant si cu oameni de calitate asa cum sunteti voi, cu comentarii pertinente.

Nu de alta, dar nu cred ca as putea administra un blog cu comentarii acide ca al lui Zoso sau cu foooarte multe comentarii ca al lui Dono.

La final nu ot sa spun decat ca ma simt cateoadata ca Soacra Mica, speriat de viteza cu care se intampla lucrurile pe acolo.

Da’ imi trece repede!

Andrei…
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. Daca ai scris postul acesta inseamna ca ai dat de gustul vitezei. 😀 Zau ca nu stiu unde o sa ajungem intr-un final cu viteza asta a gandului. Ma ingrijoreaza, dar nu cred sa am destula vointa ca sa renunt. 🙂
    Important sa respectam semnele de circulatie 😆 La rosu si la stop sa ne mai tragem rasuflarea.
    Soacra mica’s last blog post..Fantasme (poze)

  2. Socrela, draga fata, dupa cum s-a putut observa in uikendul care a trecut io am pus rosu la semafor incepand de vineri seara! Asa ca nu imi fac probleme ca nu pot trage „frana de mana” din cand in cand! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*