8 Martie

Sal’tare
Azi mi-am dat seama ca de 9 ani de cand am bloaga asta n-am scris nicioadata un articol despre 8 martie.
Probabil din cauza agitatiei oferirii florilor, bombonelelor si imbratisarilor.
Daca ar fi sa ma gandesc la cea mai veche amintire cu 8 martie, cred ca prima care imi vine in minte este o felicitare pe care scria „STII CAT DE MULT TE IUBESC?” si in interior era un iepuras sau ceva in genul asta care spunea „UITE ASA DE MULT”


Apoi o alta amintire ar fi din clasa a 3-a cand eu si tata am fost la cumparaturi de martisoare (inainte de 1 marte) si le-am luat si mamei si invatatoarei doua pachetele formate din brosa + cercei. Iar de 8 martie invatatoarea mea era „echipata” cu amandoua. Ma simteam atat de mandru. Si la el de mandru m-am simtit si la finalul clasei a 3-a si a 4-a cand la serbarea de premiere, dumneaei a venit din nou cu ele.
Si ultima amintire care „m-a rupt la corazon” a fost primul 8 Martie petrecut cu Livia, cand i-am oferit eu un buchet de frezii si o brosa broscuta cu pietre rosii aplicate. Imi aduc aminte ca eram la fel de emotionat ca la lucrarea de diploma la facultate.
Apoi cu fiecare am care a urmat a existat mereu mai multa emotie si m-am inrosit mai tare de fiecare data cand le-am oferit fetelor flori, bombonele sau pachete de 8 martie. Chiar si in dimineata asta m-am topit tot cand i-am oferit mamei mele pachetul si cand m-au pupat colegele la serviciu. Are si 8 martie asta rolul lui. Ne face pe noi barbatii sa inmugurim prin emotii.
Inmugurire placuta dragilor si inflorire placuta dragelor!
Andrei
KIP IN TACI
Sursa imaginilor – AllShops.Ro & 273 de locuri…

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*