GOOGLE
Google

Ce faceam noi fara GOAGAL? Azi 23 de ani de Google si de „prietenie”

Sal’tare

Astazi se fac 23 de ani de Google… prietenul nostru cel mai drag se sarbatoreste. Si daca in trecut era doar „un motor de cautare”, azi a devenit mult mai mult. Este un ajutor pe mai multe planuri si parca te motiveaza din orice punct de vedere. Iar pentru dezvoltatorii de site-uri Google a devenit in timp „tata Google”

23 de ani de Google… Oare ce va fi in VIITOR?

In ultimii ani, Google a adaugat atat de multe functionalitati de comunicare pentru Gmail. Au lansat un nou design si pare ca se contureaza o strategie ce capata contur, iar intenţiile companiei devin clare.

Din Gmail, utilizatorii pot acum să realizeze apeluri audio cu ajutorul; Meet, integrată în serviciul de comunicatie. De ce e atat de special. Pentru ca apelurile puteau fi facute din aplicatia Meet, dar nu si din Gmail. Cu această ocazie, Meet, ale carui abilitati se opreau la nivelul conferintelor video. Acum poate sa realizeze apeluri audio între doar doi utilizatori. Si asta direct, fără a fi necesara generarea unui link pentru invitatii.

23 de ani de GoogleFrumos este ca acum GOOGLE patru secţiuni principale: Mail, Chat, Spaces şi Meet. Astfel, Gmail devine o platformă de comunicare, asemanatoare Outlook, în care e-mail-ul este un punct al solutiei de interconectivitate.

Sectiunile nefolosite pot fi setate cu HIDE, astfel ca cei care doresc, pot continua să folosească mailul strict doar ca e-mail.

Hai LA MULTI ANI Google!

Andrei urand La Multi Ani la 23 de ani de Google
KIP IN TACI

Sursa imaginii: The VERGE & Ars Technica

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*