2-3 ore pentru un articol – Sunt un mic Jules Verne!

Sal’tare
Azi vreau sa va povestesc cum se intampla la mine „scrierea” articolelor. E (daca vreti!) ca atunci cand faci dragoste!

 • Incep cu o „cina” romatica, tradusa prin cautarea si/sau documentarea subiectului. Si daca vorbim despre Jurnal de tatic sau Jurnal de Romania, „cina” dureaza cam mult, cand subiectele sunt mai ample. Rade mandra-mea de mine mereu cand scriu articole de genul asta, spunand ca „sunt cam infometat” 😀
 • Dupa care trec la desert si „un pahar de lichid digestiv”. Adica incep sa concep o schema in care sa pun informatiile sau linkurile gasite! Nu e intotdeauna usor… asa cum nici prajiturile si nici vinurile nu sunt intotdeauna „usoare”
 • Si uite ca am trecut si de desert si de „digestiv” si creste in mine „dorinta de sex„. Asa ca incep sa-mi „dezbrac” mandra, pentru placerile carnale, pentru sexul nebun. Adica incep sa scriu textu ma, perversilor, nu va mai uitati asa stramb la mine! Si intru intr-un fel de „transa”, sunt la preludiu. Ma trec fiori si parca sunt parte a actiunii despre care scriu. De exemplu daca scriu despre munte, parca aud vantul sus pe crestele muntilor sau daca scriu despre Matei, parca il simt cum se joaca cu nasturii mei de la camasa sau cum ma trage de nas (De aici si comparatia (recunosc un pic fortata), cu nenea Jules Verne! Pentru ca se spune, ca atunci cand scria despre Polul Nord in mijlocul verii, atat de tare se transpunea in actiunea aceea, incat statea imbracat cu pulover si caciula in cap!)
 • Si asa cum se intampla si cand faci dragoste, la unele texte „orgasmul” tine mai mult sau mai putin. Orgasmul e punctul culminant. E acea chestie pe care dupa ce o citesti tu „mai draga cititorule” si zici:

  BA, FI’R’AS „ALBASTRU”

  sau

  SA-MI BAG (ce ai tu la indemana), DACA MA GANDEAM LA FAZA ASTA! s.a.m.d.

 • Dupa care evident vine postludiul sau „tigara de dupa”. Adica un fel de MORALA, cum e la fabula sau un gand si o idee vis-a-vis de „tot actul artistic”. Cum faci si la SEX

  „Ti-a placut draga noua schema de am incercat-o si crema cu care ti-am facut masajul? Asa-i ca nu te asteptai?” „Da IUBI ai fost magistral asta seara!”

Cam asa e la mine cu scrisul. Acu’ sa vedem cati dintre cei care cititi, imi veti spune ca sunt „un pic obsedat”, daca nu chiar „un pic mai mult”! Sau poate ca „artistului” din mine ii va fi scuzata „obsesia”, prin frumusetea tabloului „pictat” mai sus! WILL SEE!
Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*