13 ani de Pro TV

Parca ieri o vedeam pe Esca spunand Buna seara Bucuresti, Buna sera Romania! Si uite ca au trecut de atunci 123 ani. Si mu;lt probabil vor spune ca au fost treisprezeced ani de reusoite, altii ca sunt 13 ani de falsitate si probabil si motivatiile sunt gramada si PRO si CONTRA. Insa ce ramane e un LUCRU SIGUR:

PRO TV-UL NU A FOST NICIOADATA IN LADA CU „AMINTIRI”. FIE CA I S-A SPUS „BAIATU’ RAU” SAU „INGERUL PAZITOR”, INTOTDEAUNA A FOST PREZENT „IN PIATA”!

Ca a „ciordit” idei deja „incercate” dincolo sau ca „s-a folosit de opotunitati” pentru ca piata era in deriva, nu pot fi decat laude. Pacat insa (apropo de ooprtunitati si idei) ca in ultimul timp nu mai stie sa isi lase realizatorii buni sa ia initiativa si sa faca Pro TV-ul dupa asemanarea lor si nu invers! Nu de alta, dar parca Pro-TV-ul vechi care se dadea dupa ei era mai uman.

Parea mai degraba un prieten pe care il pofteai la masa. Si stim cu totii ca nu de putine ori, chiar Carcotasii au prin s faze memorabile cu interviuri ale unor realizatori de la alte televiziuni, acasa la acestia si aveau TV-ul dat pe PRO TV.

Era o stare in vremea aceea

Azi pare mai degraba un fel de „sef” acre ne spune ce „e bun si ce e rau”. Un fel de tata autoritar care ne spune: ASA E BINE SI VOI TRE’ SA VA DATI GUSTUL DUPA CE VA DAU EU., PENTRU CA ASA E BINE! Si sincer sa fiu nu toti suntem atat de inchisi la minte sa nu vedem ca e manipulare.

Ca nu e o chestie autoritara de impunere si de „intimidare a gustului”. Stiu ca nu-i frumos sa te critic chiar de ziua ta, insa mai stiu si ca acum sunt mai usor de primit criticile! Spor la treaba si sa redevii mai cald! Cam atat!

P.S. Si daca tot e ceas aniversar si noi avem un Protevist printre noi, pe eCostin, azi ii fac un cadou frumos: il bag la mine in blog-roll! Ai vazut ma ca m-am tinut de cuvant?

Andrei
KIP IN TACI

5 comentarii publicate

  1. Taticul autoritar despre care vorbesti tu nu-mi amintesc sa fi spus niciodata, nimanui ce e bine si ce e rau, dimpotriva. Din modestele mele cunostinte ;-), taticul a spus mereu omului din fata ecranului „Gandeste liber”, think freely and inovate. Nu uita ca pentru el, TU esti Pro Tv!
    PS. Si ce ziceai de ideile alea „furate” de prin afara??? :p :p :p Hai, noroc, ca sunt roman…la Pro Tv!

  2. @Nicole – Misto gaselnita asta cu GANDESTE LIBER, dar crede-na ca nu este decat o „treaba de markenting”. Nu mai sunmtem noi Pro TV demult. Eram noi Pro TV atunci cand dadeam mana cu vedetele in curtea din Pache. Acu’ noi suntem cei care vad niste zei care s-au mutat in Olimpul de la Buftea. Despre dei recunosc ca am zis FURATE, insa nu toate. Unele au fost cumparate cu factura si chitanta. P.S. Probabil e si din cauza ca apartin altei generatii, Generatia aia veche Pro! Alte idealuri, alte vremuri, alte placeri! 😉
    @Andrey91 – Si cred ca ti-a folosit la ceva mesajul meu lasat la articolul Cenzura din blogosfera!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*