webstock

10 ani de Webstock – Revelionul tomnatec al .RO-ului

Sal’tare. Nota Bene Evident ca nu am uitat, pentru cei car „vor sa asculte blogul”, clasicul track de pe SoundCloud – 10 Ani de Webstock. dar va previn ca sunt multe „aaa-uri”, iar textul scris e un pic „coafat” si mai bun (sper eu!)

REVELIONUL Blogosferei la inceputul TOAMNEI: Webstock

E acel moment la care vii sa iti iei portia de motivational, pentru ca toata toamna sa iti mearga „motorul” din plin. Sau poate ca tu vii pentru a crea punti de legatura cu companii ori pentru a intra in proiecte noi. Sau (pentru TINE care ai deja in derulare activitati, dar pe care nu mai stii cum sa le urci sau sa le diversifici) acesta poate fi un moment de inspiratie.

Apoi (fie sa vrem sa recunoastem sau nu) fiecare din noi avem nevoie de un sut in dos sau un imbold, pentru a crea lucruri noi sau pentru a le duce la bun sfarsit pe cele prezente. Iar Webstock (asa cum v-am povestit si alta data) poate fi acest CEVA.

Faceti-va putin timp vineri sau (muuult mai bine) ar fi sa va luati intreaga zi libera pentru a „gusta intrega prajitura” numita Webstock. Se deschide acolo o lume si se deschid sanse pe care nu stiu daca le putem gasi in alta parte.

De ce doar aici? Si de ce doar la acest MOMENT?

Pentru ca e acolo un intreg spectru de bloggeri si companii, pentru ca il stiu ca fiind PUNCTUL CENTRAL al anului. Este a 11 editie si se fac 10 ani de cand se intampla MINUNEA aceasta. Cu siguranta Manafu si echipa minunata de la Evensys vor face ceva special si vor avea multe suprize pentru toti cei care vor veni.

Iar daca esti novice in ale content writing-ului sau blogging-ului, acest loc este un izvor de idei si un loc unde sa iti creezi conexiuni pentru viitor. NU IL RATA! Cu siguranta si daca nu ai nici o idee si daca nu ai nevoie de motivationale, ceva se va gasi pentru fiecare om care are legatura cu online-ul. E o AGORA care a aratat blogosferei ca „minuni” se pot intampla oricand.

Comunitatile solutia prezentului si a viitorului!

Si marea castigatoare a anului trecut, Jamila, a fost inspirational pentru multi. A fost acel moment un REFRESH in care eu nu am crezut, sincer sa fiu. Asta pentru ca nu credeam ca blogurile de food pot deveni mainstream. Probabil de vina este si cresterea sanatoasa si organica a acelei comunitati. Iar cresterea aceasta, ajutata de faptul ca tema „a gati” este la moda si in mass-media traditionala, a creat unul sau mai multi vectori care au facut-o credibila si atractiva.

In acelasi fel cred ca pot creste toate comunitatile care nu au fost pana acum vizibile. Trebuie doar sa existe o „masa critica” de incapatanati, care sa isi asume acest rol de „spargatori de gheata”.

Sper sa va fi motivat sa mergeti Vineri 5 Octombrie la Hotel Marriott inainte de ora 9 pentru a va bucura din plin de „izvorul onlineristic” numit Webstock 2018.

Andrei
KIP IN TACI

webstock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*