Vidanjare separatoare de grasimi inseamna sanatatea mediului

Constiinta colectiva este cea care ar putea croi o lume mai buna si mentine un mediu curat, cu noxe cat mai putine si cu panza freatica potabila.

Din pacate, exista multi adulti cu un comportament pueril. Dupa ce fac gratare la marginea padurii, se uita in toate partile, sa nu fie vazuti si lasa acolo resturi alimentare, sticle din plastic sau hartii.

Gunoiul ramane insa acolo, chiar daca nu a vazut nimeni, iar cel care l-a aruncat nu este mai putin vinovat, fiindca nu a fost vazut.

Agresiunile fata de mediu iau diferite forme. Sunt persoane care se duc si isi spala autoturismele in rauri cu substante poluante sau isi clatesc covoarele in acelasi loc. Raul a devenit un depozit de detergenti, de plastic, de resturi de mobilier.

La fel de periculoasa este insa si grasimea utilizata la bucatarie.

Este suficient sa faceti un test, sa va convingeti cat rau facem planetei, cand aruncam uleiul in care am prajit carne sau cartofi la voia intamplarii.

In locul respectiv, iarba nu mai creste, nici buruienile nu mai au forta sa rasara. Unde se gateste mult, se polueaza masiv, daca nu exista separatoare grasimi sub chiuveta.

Grasimea face rau organismului uman, dar si sistemului de canalizare, apei si solului. Ea este buna la gust ca si zaharul, dar face mult rau.

Asa a aparut obligativitatea restaurantelor de a monta separatoare de grasimi sub chiuveta si nevoia acestor unitati alimentare de vidanjare separatoare de grasimi.

Cantitatile industriale de ulei, de apa plina de grasime, rezultata de la spalatul vaselor nu pot fi aruncate pur si simplu in chiuveta, fiindca particulele de grasime se fixeaza pe peretii tevelor si canalizarea se infunda.

Cand separatoarele de grasimi se umplu, ele pot fi golite in cateva minute de care profesionistii de la firma Calypsomono.ro la cele mai mici preturi.

Separarea grasimilor de apa menajera reprezinta un gest responsabil, fiindca mediul va fi lasat mostenire urmasilor nostri, iar calitatea acestuia trebuie sa fie foarte buna.

Sa va prezint in cateva minute activitatea unei firme care in tot ceea ce face are ca prioritate mentinerea unui mediu curat.

Se numeste Calypsomono si este neintrecuta in vidanjari, in decolmatari si desfundari canalizare. Vidanjare care protejeaza mediul? Da, exista si este cea oferita de firma prezentata mai sus fiindca din putul absorbant sau din separatoarele de grasimi se extrage continutul cu grija maxima si acesta este depozitat la loc sigur, sa nu afecteze nici calitatile solului, nici panza de apa freatica.

Toate lucrarile realizate de aceasta firma se desfasoara in conditii de maxima igiena, substantele periculoase fiind gestionate ultraeficient.

Accesul la serviciile de cea mai buna calitate oferite de Calypsomono.ro este facil. Este de ajuns un popas pe site-ul firmei si sa completezi formularul pus la dispozitie potentialilor clienti la rubrica numita contact.

Pe site sunt si numerele de telefoane la care poti suna in cazul in care ai o urgenta, dar si adresa de e-mail, daca iti place mai mult sa comunici in scris cu reprezentantii firmei.

Aspectul vidanjelor este exact ca in fotografiile pe care le vezi pe site. In mod sigur ca te surpinde sa vezi masini asa de curate si ingrijite, stiind ce munca „murdara” fac. Vestea buna este ca in timpul vidanjarii nu se mai degaja mirosul acela care ne teroriza pe toti in trecut, fiindca noile vidanje au capacitatea de a nu permite izului sa polueze aerul.

Calypsomono inseamna progres concretizat in:

-inspectarea video a canalizarii in vederea depistarii segmentului cu probleme ca interventia echipei sa fie sigura si eficienta.

Omul suna disperat la sediul firmei sa isi desfunde canalizarea, fiindca mirosul il innebuneste, risca sa i se umple casa de apa murdara si sa fie obligat sa zugraveasca in toata casa, cand nu este pregatit. Nu este timp de balbaieli si tatonari, ci de interventii sigure.

-desfundare canalizare, spalare mecanizata a canalizarii, foselor septice sau a puturilor absorbante. Aceste operatiuni sunt necesare si era necesara o tehnica de curatare mecanizata, fiindca oamenii nu puteau intra pe tevele respective sau in fosele septice. Asa, s-a ajuns la spalarea cu jet de apa cu ajutorul pompelor de inalta presiune.

-inchiriere si intretinere toalete ecologice pentru activitati sezoniere, evenimente personale, concerte in aer liber sau tabere de creatie.

Unde sa se duca toti acei oameni, sa nu fie vazuti? Unde sa se spele pe maini, dupa ce au folosit toaleta?

Toaletele ecologice sunt curate, eficiente si sigure.

-decolmatari, scoaterea apei si a noroiului din subsoluri sau pivnite in cazul unor inundatii.

Familia se dovedeste neputincioasa, cand in subsolul casei au intrat cu viteza sute de litri de apa care au adus pietris si tot ce au intalnit in cale. Este nevoie de o echipa si mai ales de utilaje puternice capabile sa dizloce resturile acelea tasate, sa le incarce in masini si sa le duca intr-un loc sigur, in care mediul nu este poluat.

-dezapeziri. Suntem la sfarsitul lunii februarie si nu am avut o iarna grea, dar informatia este utila. Nu se stie cand iarna dezlantuita va decide sa revina in forta si avem nevoie de oameni care sa ne ajute sa iesim din curte si sa scapam de zapada de prisos. Este posibil ca acest lucru sa nu se mai intample, dar ne facem temele acum si stim cui sa ne adresam in acele vremuri grele.

Firma Calypsomono, prin serviciile pe care le ofera si prin conduita ei  fata de mediu scrie un indreptar al comportamentului moral fata de aer, apa si sol!

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*