Un „copil batran” trage cu pusca – :)))))))

Sal’tare
Sa fi fost prin 2010 cand am aterizat intr-un team building cu colegii de la birou, pe undeva prin Olanda. Ei bine si acolo am facut prima data cunostinta cu laser tag. Si desi erau deja multe locuri in care te puteai juca si prin Bucuresti uite ca atunci a fost pentru prima data cand am ajuns la asa ceva. Interesanta alergarea aceea prin acel beci intunecat cu pustile acelea in maini. Acea joaca a fost click-ul care mi-a adus aminte de terenul acela gol de la intrarea in statia de metrou Politehnica si unde l-a un moment dat i-am vazut pe unii jucand airsoft. Ei bine si la revenirea in tara parca ceva, ceva ma tot impingea sa ma uit dupa accesorii pentru airsoft. Si parca tot ca un facut, acum 2-3 ani m-am intalnit nas in nas cu un vecin care era imbracat in costum militar si speriat l-am intrebat:
– Ce faci Cristi? Te-ai inrolat? Ce-ai frate te-ai ticnit? De abia ti-a nascut nevasta si tu ai chef sa pleci la „razbel”?
L-a apucat pe asta un ras de nu se mai putea opri. Si printre hohote mi-a spus:
– Nu ba dementule, ma duc la airsoft.
Si atunci mi-a crescut brusc nivelul de adrenalina in sange si i-am spus:
– Da frate si mei sa pun mana pe cateva elemente de echipament de airsoft. Eram ca un copil care vroia si doar sa mangaie bicicleta pe care si-o luase vecinul si la care visa si el ce mult timp. Nu a stat mult la palavre, dar mi-a promis ca saptamana urmatoare vine sa imi povestesca si sa imi arate amanuntit toate „jucariile” pe care le avea.
Asa ca nu a durat nici doua zile pana cand a venit Cristi inarmat cu tot ce avea echipament tactic si cu niste bere si ne-am intins la povesti.
Imi aduc si acum aminte ca atunci am tinut in mana o replica de airsoft a unui A&K M870 scurt. Parca ma vedeam in Vestul Salbatic spunand ca aia din filmele western:
THIS LAND IS MINE!
Interesanta acea seara de visare. Da’ uite ca de atunci si pana acum am ramas tot cu visarea, ca nu am gasit timpul necesar.
Voi sunteti careva pasionati de fenomen? S-a facut deja vreo organizatie airsoft Romania? Sau inca nu e atat de mare pasiunea pe la noi?
Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*