Terapie? Relaxare? Amandoua la un loc… CLINICA e peste tot!

Sal’tare
Povestea aceasta incepe acum o luna si ceva cand cumnatul meu a avut o delegatie la Timisoara. Si pasionat de bere fiind, a descoperit fabrica Clinica de Bere si a degustat din cele 2 soiuri de bere nefiltrata. A fost dragoste la prima degustare. Si pentru ca ii parea rau sa se indragosteasca singur, a luat doua six pack-uri din fiecare soi (Gold si Platinum) si le-a adus la Bucuresti. Evident ca eu, ca un Toma Necredinciosul veritabil, i-am spus:

Asa ma. Si ce mare diferenta este intre berea asta si altele nefiltrate de pe piata?

La care raspunsul lui a fost ca acela al unui copil:

Nu stiu frate? Tot ce stiu e ca e tare BUNA. Nu ma pune sa iti argumentez, pentru ca nu pot. E ca un fel de conexiune a placerii, intre stomac si creier, pe care nu am gasit-o la vreo alta bere

Nu intelegeam ce are omu’. Mi-am pus problema, ca poate e bere cu halucinogene, un fel de „brownies” la sticla. Nici nu stiam ce sa fac. Sa beau, sa nu beau?!? Eee, aia e. Acu n-o sa stau sa ma uit la ea. Prima sticla a fost una Gold. Si intr-adevar. Are ceva in ea. Acel optim amestec de ingrediente, la care visezi atunci cand iti imaginezi o bere. Parca e si dulce si amaruie in acelasi timp. Dupa aceea a urmat Platinum. Si daca despre Gold am spun ca e „amestecul optim”, la Platinum nu imi este teama sa spun ca este „amestecul perfect” de ingrediente pentru o bere.
De ce va impui capul cu o bere facuta la Timisoara si care se consuma in principiu foarte mult in acea zona? Pentru ca acum cateva zile exista un zvon ca Arhi ar aduce minunea asta mai apropae de capitala (scria Hary prin comentarii acolo). Si iata ca minunea asta s-a intamplat. Azi am citit la Arhi ca se poate comanda, ca un fel de avanpremiera, bere de la Terapia, iar mai apoi saptamana viitoare (citez tot de la Hary)

…saptamana viitoare cand vom lansa in mod oficial online shopul…

Sfatul meu. Daca aveti 53.5 Ron disponibili pentru placerea voastra, nu spuneti NU! Degustare placuta va urez tuturor!

P.S. Aceasta nu e PUBLICITATE platita. Pur si simplu imi place berea asta! Ii puteti intreba personal si pe Arhi si pe Hary.

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*