9 răspunsuri la „Despre joburi…”

 1. Luând în considerare faptul că sunt genul căruia îi place să-şi facă treaba aşa cum trebuie şi să se bucure de timpul liber după ce termină, tind să aleg prima variantă. Cel puţin pe termen scurt. Pe termen lung, probabil că aş alege a doua variantă.

 2. Ca sa parafrazez manelistu din mine :”baniiii n-aduce fericirea doar o intretine”.
  Nenea e bine sa faci ce-ti place chiar de nu esti platit stralucit. Daca o sa-ti schimbi jobu vreodata doar pe ideea asta vei da gres din start pentru nu vei astepta nimic mai mult de la noul job decat bani fara a te gandi la modul in care faci banii aia. e usor sa zici si ce mare chestie ca lucrez si sambata si ce daca mai stau 3-4 ore dupa program…dar dupa ce le faci iti vine sa-ti bagi sfantul picior in el de job.
  Multi stie putini cunoaste.

 3. @Alleks – Ai dreptate, doar ca vezi t cand banutzu vine luna de luna in mana si e mult, amani mereu ideea de „termen lung”!
  @Forexant – bine spus. Si crede-ma ca stiu cu e sa lucrezi alea 3-4 ore sambata! ir\t strica si cheful de viata, dar si planurile! :(
  P.S. Oare daca „jobul” ar fi propria mea/ta firma, ne-am mai pune noi astfel de probleme?

 4. dar ce te faci cand esti platit bine, ai un program criminal, cu muuulteee ore suplimentare, insa iti place la nebunie ce faci? dar iti place si sa citesti o carte buna, si sa asculti muzica preferata in timp ce te bucuri de privelistea unui rasarit superb la mare? atunci ce alegi?

 5. aici tu esti chiar rea! Este ca si cum m-ai intreba pe mine cum ar fi sa lucrez 12 ore cu fat la Piatra Craiului! Sau poate… suntem prea multi optimisti acum pe metru patrat? :D

 6. Pingback: Artistu zice… » Blog Archive » Zuzuuu… e acum baiat mare!!!

 7. aleg timpul , clar:) timpul nu se intoarce niciodata :)
  dar imi place sa am si siguranta ca imi permit ce imi doresc
  asa ca am reusit sa gasesc un echilibru intre a fi platita ok si a avea suficient timp doar al meu

 8. Yeees, uite ca cineva a inteles SOLUTIA pe care o tot propovaduiesc de prea mult timp: ECHILIBRUL. Elfule azi ai venit aici ca o amna cereasca! ;)

Lasă un răspuns