Iar sunt la moda PUDIBONZII si frica de FEMEI GOALE!

Sal’tare Lucrez intr-un colectiv majoritar de baieti (in departamentul meu) si evident ca din cand in cand mai apar pe INTRANET linkuri „sexoase”. Ei bine unul dintre ele pe care l-am primit l-am dat si pe Facebook cu titlul comentariul: CEL MAI FRUMOS SOFT PR0N VAZUT IN ULTIMUL TIMP! Pe Facebook nu are nici nun fel de comentariu rautacios sau in care cineva sa ma certe. In schimb, am vreo cinci persoane (si barbati si femei) care m-au sunat sa ma apostrofeze:

Pai bine mai Andrei, tu barbat insurat si cu copii acasa sa te uiti pe asemenea porcarii? Esti adult in toata firea si te porti ca un adolescent care a descoperit sexul!
Asa ca le raspund si celor care doar au gandit asta, dar nu mi-au spus-o: Fratilor, atractia sexuala si SEXUL si reactiile sexuale la stimuli exteriori sunt normale, pentru ca de aia avem hormoni. Acum daca eu v-am dat acel link, nu inseamna ca io imi infig „ciucurelul” in tot felul de asemenea gagici. Nu frate NICIDECUM. Insa la femei pe strada se uita si sotia mea si cu siguranta si sotiile voastre. Sigur ca e o diferenta intre a o admira si a urla ca un urangutan in calduri. Insa cat timp nu treci regula bunului simt si cat timp nu o faci pe mandra careia i-ai jurat credinta vesnica, sa se simta prost, poti sa te uiti si poti sa admiri. ira daca voi doi sunteti foarte deschisi puteti chiar discuta „pe marginea subiectului”. Insa hai sa nu mai luam pozitia SEXUL E SUBIECT TABU. Suntem in secolul 21 si suntem inconjurati de stimuli sexuali in tot ce ne inconjoara si daca ne vom reprima trairile si simtirile sexuale si daca ne vom ascunde capul in nisip atunci cand la televizor apare vreo femeie sau vreun barbat gol, s-ar putea sa ajungem pe la 40 de ani, ca ala din AMERICAN BEAUTY – niste mici pedofili (indiferent ca suntem barbati sau femei) Plus ca imaginile din acel LINK chiar sunt cat se poate de domestice, fata de tot ce poti vedea p tarabele de ziare sau in Libertate si Click pe prima pagina. Asa ca ascultati dragii mei indemnul de mai jos si urmati-l: LIVE THE SEX TO BE FREE IN YOUR MIND! Andrei KIP IN TACI]]>

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *