E simplu sa iti spun: ESTI PROST!

Despre ce e vorba? Incepem acest articol e la aceasta postare facuta de mine pe Facebook: Ideea de baza e ca „a da cu piatra” este cel mai simplu. Si asta le spun si copiilor mereu:

TATI IN 2 SECUNDE, CU AJUTORUL UNEI PIETRE, POTI FACE PRAF ORICE GEAM. DAR CAT DUREAZA SAU CAT COSTA SA MONTEZI UN GEAM CLASIC SI SA II DAI CHIT SAU SA MONTEZI UN GEAM PE O TAMPLARIE TERMOPAN (PVC)?
– Si ne intoarcem. E adevarat ca sunt niste oameni care au votat sau care voteaza cu PSD-ul. Insa din experienta proprie, va spun ca ei au votat si voteaza cu PSD-ul, pentru ca intotdeauna au gasit in ceea ce le-au prezentat aia de la PSD sau AU PRIMIT de la PSD, putin dar SIGUR. Si cat timp nimeni nu le-a prezentat ceva si nu au avut rabdare sa ii convinga (asa cum o face PSD-ul de aproape 30 de ani), ei nu pot avea incredere in POVESTI si in ganduri fugare, care ard mai repede ca un foc de paie. Eu unul am simtit pe pielea mea acest lucru. Si de anul trecut de la Ordonanta 13 am „luptat” efectiv cu parintii mei si partial am castigat. Prima victorie a fost ca ei AU CERUT singuri sa semneze FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE. Iar pentru alegerile Europarlamentare de anul viitor am inceput si eu sa discut cu ei. Si de ceva timp am inceput sa discut si cu un vecin, care e tot „ADDICTED PSD”. Si sper din toata inima ca pana pe 26 Mai si ei si parintii mei sa voteze orice, numa’ PSD nu. Cam atat dragilor. Cu asta as vrea sa inlocuim fiecare dintre noi M*** PSD sau F**U-VA’N GURA PSD. Andrei KIP IN TACI Sursa imaginii – Ciao.Ro]]>

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *