Si daca am sa devin CURVAR?

Sal’tare
Stiu ca suna grav sa auziti asa ceva si va e greu sa treceti de la imaginea unui tatic dedicat, la cea a unui afemeiat. Insa textul de fata nu se vrea a fi decat un ciudat exercitiu de imaginatie. E adevarat ca va fi condimentat cu multe contraste. Insa o fac asa, dintr-un singur motiv:
VREAU SA VA SERVESC O IMAGINE AGRESIVA si O INTRARE ADANCA IN CONSTIENTUL VOSTRU! Dar gata cu vorba…
Deci EU CURVAR. Nimic anormal (ar putea zice unii!). In conditiile bombardarii cu sex din toate directiile, e plina lumea de afemeiati care isi lasa familiile si carora le-a sucit mintile o pitzipoanca. Insa ma oameni buni, pentru nimic in lume EU nu m-as apuca sa-mi iau o copila de 14-16 ani. NU ca nu ar arata bine, ca sunt astea mici de la LICEU, destul de „dezvoltate”. Nu pentru ca „nu ar stii ce-i AIA”! Ca unele din ele mi-ar da lectii la sex, mai bune ca Andrasanca. Insa ce sa discut cu ea ma fratilor? Stiu ce veti spune:

DA’ CE BA TU TE DUCI LA EA CA SA DISCUTI? CE TU ESTI FLORIN PIERSIC?

Ma scuzati, da’ io’s de moda veche. Imi place in pat cu preludiu si imi place cu perdeaua trasa si fara poze pe internet. Plus ca in toiul actiunii te pomenesti ca imi zice:

FA CA JUSTIN BIEBER sau ca NICK PITERA ala dupa YouTube! Canta-mi ca TONY OLLER!

Si eu ma voi uita la ea ca la medicamente straine si o sa intreb (DA’ „MA DUSEI SA TRECLA OLT, NU-TI PLACE TIE?”) si sa imi mai piara cheful de LUGU-LUGU. NU de alta, dar eu sunt invatat cu Ace of Base, 2Unlimited, Backstreet Boys, Nirvana sau MC HAMMER, ca pe astia i-am vazut in copilarie. Si s-a dus si „partida” mea, in spulberea cantecelor lui Oller si Bieber!
Si ca sa inchei furtunos si pe un ton suparat! Ma „profilor loviti in cap” (ala de la Jean Monnet si cu „dom’ profesor de pian”), femeile de o varsta cu voi sau mai mari ca voi, au atatea avantaje si atatea lucruri frumoase. Lasati-i pe copiii astia sa se bucure de copilarie si sa descopere sexul impreuna cu cei de varsta lor, nu cu niste bosorogi flescaiti, care stiu sa le umple capul cu iluzii si sa ii pacaleasca, ca pe niste vrabiute cu frimituri de paine.
Andrei
KIP IN TACI

3 comentarii publicate

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Excursia « Ioan Usca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*