Samsung, o mana de INIMI in fiecare componenta!

Acum patru ani imi luam primul meu SAMSUNG. Si trebuie sa recunosc ca la acel moment nu intelegeam valoarea lui sau alte detalii si fineturi. Era primul meu telefon cu TOUCH si nu aveam termen de comparatie. Insa anii au trecut si micul meu Samsung a imbatranit, asa ca „l-am tras pe dreapta” si am trecut pe rand printr-un UTOK si acum sunt mandru posesor al unui Lenovo. Nu spun ca aceste doua telefoane, nu m-au ajutat, insa imi e dor de claritatea pozelor facute cu micul meu Samsung si imi e dor de meniul acela, facut parca sa TE AJUTE.
Intre timp la noi in casa a aparut si un LCD Samsung. Si aici iar se poate vedea grija lor pentru IMAGINE. Parca fiecare pixel e pus acolo cu dragoste. Si daca spuneam cuiva chestia imi spunea ca m-am indragostit eu ca un adolescent, de’un amarat de televizor. Noroc ca m-am intalnit cu un electronist caruia i-am spus cuvintele de mai sus si am vazut pe fata lui o sclipire si un zambet de Confirmare.

Si uite ca ei nu s-au multumit sa aibe doar televizoare BUNE, au vrut sa le faca FRIENDLY FOR EVERYBODY, chiar si pentru cei cu probleme de perceptie a culorilor

P.S. Sa va mai spus ca intre timp a aparut la noi in casa si un aspirator facut de acelasi producator si ca acesta pare sa aibe aceeasi cantitate de „IMI PASA” implicata in constructia sa? Bine, nu va spun, ca sa nu ma trezesc ca strigati dupa mine „SALUT bai Samsung!”

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*