Robbie… al meu!

Sal’tare
Acum o saptamana tot Bucurestiul era in fierbere. Robbie Williams venea in Romania. Atunci eram un pic suparat pe tot acel bazait din media. Intrase un pic si de „MAI LASATI-MA SI CU ROBBIE ASTA AL VOSTRU”. Dar hai sa nu plecam la drum fara fundal muzical. Dati PLAY si vorbim in timp ce ascultam (Concertul propriu zis incepe la momentul 2:15).


Robbie Williams – ”Let Me Entertain You Tour… by BuzauLiveMusic

Marti am reusit si eu sa vad inregistrarea concertului. Si acel „MAI LASATI-MA” s-a inmuiat. De ce? Pentru ca eu (MEA CULPA – fara sa ma informez) aveam inpresia ca e doar un fitos plin de „aere”. Genul de vedeta rasfata care stie sa faca mult zgomot. Sigur in mintea mea de adolescent crescut cu Take That credeam (din nou, fara sa ma informez) ca el reneaga perioada aceea si ca incearca sa fie doar brandul ROBBIE. Insa surpriza a fost IMENSA. A pastrat omul asta un zambet sincer si si-a dorit o reala conexiune cu intregul public. Pentru istoria concertelor tinute in Romania, cred ca acest concert poate fi comparat cu cel al lui Michael Jackson din „92. Omu’ e inca pe val. Are in spate succesul cu TT, asa cum il avea si MJ pe cel cu Jackson Five si este inca in topuri. Si asta s-a putut vedea si din reactia realmente SUPERBA a publicului care-i canta melodiile, precum microbistii imurile pe stadioane. Si apropo de „conectarea” cu publicul si cu optimismul lui. Momentul 14:30 a fost genial cand el a spus – BUNA SEARA BUCARESTI. F***… I’M REALLY FAMOUS HERE. A fost momentul in care omu’ (entertainer profesionist) si-a imbratisat fiecare spectator in stilul caracteristic si a continuat genial – AND FOR THE NEXT TWO HOURS YOUR ASS IS MINE. Ce pot sa spun, acum inteleg partea aceea scrisa pe Wikipedia, de la inceputurile TT:

Nu erau nici pe departe niste pusti sfiosi iar cunostintele acumulate pana atunci in acest domeniu erau, asa cum afirma Gary Barlow acum, importante. „ Cred ca a contat foarte mult acest lucru pentru noi. La 17 ani cantam in cluburi unde trebuia sa citesc multimea imediat, sa aleg repede repertoriul si in 45 de minute sa pot sa ii scol de pe scaune pe toti si sa ii fac sa aplaude la unison ca in Pheonix Nights. Asa inveti sa te descurci cu multimea. Daca va uitati cu atentie la show-urile noastre, sunt atat de teatrale incat ai uneori senzatia ca se aseamana cu cabaretul.”

Iar momentul 19:50 in care le spune celor mai tineri „GOOD EVENING, I’M ROBBIE WILLIAMS, I AM FROM ENGLAND” cred ca a fost facut special creat pentru cei „over 30”. Si e ceva interesant (cel putin din punctul meu de vedere). De unde stiu eu refrenul de la COME UNDONE, ca nu sunt fan Robbie? Se prea poate sa fi dat peste el de multe ori la radio, altfel nu-mi explic. Alt moment genial a fost I’M PRETTY FAMOUS IN ENGLAND. BUT HERE? THIS IS UNBELIEVABLE!. A fost ca o poezie misto spusa unei gagici indragostita de tine. Cum o topesti pe aia cu poezia, asa a topit el publicul cu replica de mai devreme. Despre Road to Mandalay, Supreme si Feel va pot spune sigur de unde le cam stiu. Prin anii 2003 – 2004 ma tot duceam prin Club Fire si era acolo un DJ pe nume Paul le avea mereu in Playlist. Apoi restul concertului cu toate acele momente: tatal sau, Lumi, Freddie Mercury si George Michael au fost ca un tort foarte bine inchegat si super-delicios. Si de cand tot vorbesc eu aici, cred ca s-a si terminat prima parte, asa ca dati Play si la Partea a 2-a:

Robbie Williams – ”Let Me Entertain You Tour… by BuzauLiveMusic P.S.1. Si pentru ca la momentul 42:00 s-a jucat un pic cu BACK FOR GOOD, nu plec fara sa il las ca „fundal final”, mai ales ca e din perioada cea mai frumoasa a adolescentei mele, Liceul. Era atunci blues-ul cel mai dansat dimineata la finalul petrecerilor:

P.S.2. Iata doua articole care mi-au placut maxim si care vorbesc despre concert, despre Robbie, despre sentimente si amintiri (Nu despre bere si alte prostii!): – (N.B. Muzica poate fi data MUTE din bara de sus) – http://blog.eclecticfm.ro/pentru-sanatatea-dvs-consumati-responsabil-2-litri-de-apa/http://mihai.discuta-liber.com/cronica-de-concert-la-care-nu-am-fost/ Andrei KIP IN TACI Sursa imaginii – PopSugar.Co.Uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*