Primavara… din nou in Sufletul meu… si eu din nou in „Butoiul cu Astenie”!

 

  • Primul pom care mi-a intrat efectiv in CASA SUFLETULUI a fost acest cais vazut Duminica trecuta in tura de bicicleta facuta cu toata familia.
  • Si joi… dupa ce efectiv au inceput sa explodeze parca toti pomii pe care ii intalneam fie in drumul meu spre birou sau in drumul meu de intoarcere acasa. Si iata cum joi dimineata la plecarea spre birou n-am putut trece pe langa acest corcodus, fara sa ii imortalizez imagine pe „filmul foto virtual” al dragului meu „tefelon”.
  • Vineri mi-am tot repetat in gand: GATA CU POZELE CU CORCODUSI! GATA CU POZELE CU CORCODUSI! GATA CU POZELE CU CORCODUSI! Si ca un real dependent de poze cu pomi infloriti, iata cum imi zambeste mustata cand am vazut acest visin super inflorit si pe mine sa scriu acest text tare inspirat:

    Daca ar fi dupa cum simt eu in aceste zile, v-as da cate un copac pe ora. Probabil „m-a furat Coana Astenia”… de Primavara. Asa ca o sa ma iertati si „imi veti fi pe lume frati”… de suferinta, de frumos! Primavara minunata tuturor si week-end placut!!!

  • Sambata eram increzator ca mi-a trecut „boala cu pomii infloriti” si iata-ma postand pe mediile de socializare aceasta poza cu acest comentariu:

    Galben marca #GIULESTI… mai exact Parcul Giulesti. P.S. Daca imi spuneai acum vreo 15 ani ca va veni o vreme cand locul dragului meu Militari va fi luat de „altul”, cred ca eram in stare sa te bat

  • Si astazi iata ca viata mi-a demonstrat ca sunt doar un drogat cu poze cu corcodusi. Si dovada o aveti mai jos:

Cam atat. sper sa va fie motiv de zambete „dependenta” mea Duminicala! va imbratisez cu mult drag pe toti!!! Andrei KIP IN TACI

 

Lasă un răspuns