podcast romania
podcast romania

Podcast Romania – #PePozitiv

Sal’tare

Acum ceva timp va povesteam in acest articol despre categoria Podcast Romania. Si va povestisem acolo de cele pe care le urmaream frecvent. Intre timp, unele  dintre ele au sucombat, iar in altele continutul vine mai greu. Pandemia a adus un plus mare de creatori. Fie ca au fost vedete sau artisti ramasi fara activitatea de scena, fie ca au fost oameni care isi doreau un soi de terapie.

N.B. Daca va e lene sa cititi aveti si material video cu cele scrise mai jos:

Podcast Romania in Prezent…

Si primul pus in lista este Alex Mocanu. Nu este neaparat un podcast nisat pe umor (asa cum ne-am astepta, fiind parte integranta a povestii numita Club 99). Este (daca vreti) un podcast despre cum sa fim naturali. Este un podcast in care el incearca sa fie un partener natural de bere / cafea si sa ii faca pe cei invitati sa lase sa iasa la lumina Omul pentru fiecare invitat. Si dupa cele cateva zeci de podcasturi pare ca ii reuseste destul de bine.

Evident ca numarul 2 sunt cei de la Club 99 – Intre Showuri. Insa in ultimul timp posteaza destul de rar. Si par sa se simta mult mai bine in studioul lui Alex Mocanu, decat in 99. Evident ca este posibil ca acest lucru sa se intample si datorita faptului ca 99 nu mai are acelasi „lipici” fara spectacole si spectatori. Vom vedea cum se vor transforma dupa ce se va relua activitatea artistica din nou.

O surpriza imensa a Pandemiei a fost podcastul lui Pepe (format dinconcerte cu tarara generatie, cu vechea generatie si Barul Online). De ce spun SURPRIZA imensa? Pentru ca omul are un talent superb de a fi amfitrion si este un OM cu O mare. Iar acest lucru nu l-as fi putut afla niciodata, daca nu era nevoit sa se exprime cumva artistic. Si daca nu l-ati urmarit, incercati, pentru ca are un farmec aparte.

Hai ca am ajuns la Jumatatea drumului…

Despre Zaiafet cred ca v-am mai povestit, insa nu vreau sa trec fara sa il adaug si la aceasta lista, pentru ca este creatorul de continut care nu s-a oprit din a crea materiale din 2016 de cand l-am descoperit eu si pana acum.

De Aluziva am tot auzit in alte podcasturi, insa nu m-am abonat la ea. Habar nu am de ce? Mi se parea ca nu este TRUE. Credeam ca tot acel nerv si tot acel verb sunt „jucate”, pentru ca ea venea aici din postura de fosta prezentatoare de televiziune. Insa uite ca dupa ce a aparut la podcastul lui Marius Revent (realizatorul lui Inca Ceva) s-a produs ACEL DECLIC. Asa ca atunci am dat cu incredere Subscribe.

Si daca tot vorbeam de INCA CEVA mai devreme il trec si pe el in lista. Insa prefer mai mult interviurile sale si mai putin ReVe-urile de film, pentru ca sunt parca prea lungi. Dar daca vorbim de filmele TARI, recunosc sincer ca il ascult.

In ultimul timp Deliric chiar a stiut sa dezvolte contul de la PORC, iar faptul ca a creat WINDOW SHOPPING si l-a adus pe Bogdan Dracea a fost o miscare foarte buna.

Si „bomboana de pe tort” este HAPPY FISH TV. Gasca frumoasa de la HAPPYFISH.RO de pe vremuri au dat un REFRESH in ultimul an contului creat acum 10 ani si din care eu urmaresc mereu Costica Brehar si RAD tot timpul:

Cam atat. Va astept cu mult drag in comentarii sa mi le spuneti pe ale voastre.

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*