bloggeri de succes

ONLINERE, respectuos te intreb: ESTI …?

Sal’tare
In ultimele zile am fost parte integranta a unei echipe care s-a ocupat de un research printre bloggeri. Si multe dintre dialogurile pe care le aveam (pentru a lasa un fel de loc de „Buna ziua”), le incheiam cu „Ne vedem la Webstock!”. Si respectivii imi ofereau cate un emoticons INTREBATOR. Si atunci ma enervam. Sigur ca nu reactionam urat, pentru ca nu vroiam sa imi fac interlocutorul sa se simta prost sau sa il jignesc, dar nu mai pot. Trebuie sa refulez cumva. Si am sa incerc sa o fac elegant, sub forma de POVESTE, ca la copii seara la culcare:

A fost odata ca niciodata ca niciodata o gasca de oameni carora le placea sa imparta impresii in mediul online. Insa doar impartirea asta in eter, nu ii multumea. Asa ca au inventat diverse motive off-line de intalnire. Insa parca nici astea nu era indeajuns. Multa lume vroia un eveniment anual. Un fel de Revelion al online-ului si (mai nou) al social-media-ului. Si acum vreo 9 ani Cristi Manafu si Evensys au organizat Webstock. A fost un eveniment cu multa incarcatura emotionala, pentru ca la acel moment si ei isi fixasera tinte destul de inalte. Cu ajutorul comunitatii chiar au reusit atunci. Stacheta au pastrat-o relativ ridicata an de an si evenimentul a devenit din ce in ce mai frumos. Iar anul trecut pot sa va spun cu mana pe inima ca a fost SUPERB. Si cum taberele SMS BIZ de vara si de iarna au denevit un MUST, pentru cei ce isi doresc sa faca lucruri in online, Webstock-ul trebuie sa fie MUST-ul de capatai. Prezenta ar trebui sa fie obligatorie, daca vrei sa intri in „examen”. Ca la facultate tata!

Si credeti-ma ca nu sunt rau, dar este o REALITATE. On-line-ul „mioritic” are nevoie de un „revelion” anual. Iar finalul lui Septembrie (data traditionala a Webstock-ului) este perfect pentru inceperea activitatii oricarui om care activeaza pe aici.
Asa ca, ce sa mai incolo, incoace. Fugiti si inscrieti-va cu totii, fie ca activati doar de un an sau de 10. Este foarte important sa fim cu totii acolo, sa schimbam impresii si sa ducem INDUSTRIA ONLINE din .RO un pic mai sus cu fiecare an ce trece!
P.S. Si daca sunteti unul dintre cei care stit „cu ce se mananca”, nu va sfiiti sa va inscrieti si la AWARDS si mai ales sa faceti una din actiunile urmatoare:

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*