Tatic in asteptare!!! – Jurnal de tatic ep. 60

Sal’tare Dupa ce am scris ep. 59 al JURNALULUI am zis ca ep. 60 il pastrez pentru clipa cand va veni fratiorul lui Matei, pentru ca nu e departe clipa cand ii vom auzi glasul. Insa uite ca se lasa asteptat! Si desi doctorul ne tot spune de vreo saptamana, ca ar trebui sa apara, el pare ca nu vrea sa vada frgul de afara si inca sta la caldurica in burtica mamicii lui. Intre timp eu si cu Matei n-am avut altceva mai bun de facut, decat sa racim bine de tot. Asa ca acum suntem la „carantina” de restul familiei si mai ales de mamica si de bebe. In rest, sa stiti ca e parca mai grea asteptarea la bebelul asta decat la Matei. Pentru ca si eu si Livia stim deja ce urmeaza, cel putin cu aproximatie si suntem nerabdatori sa retraim acele clipe. Sa tinem in brate botzul acela de sufletel si mai ales sa vedem reactia lui Matei la aparitia unui „alt buric al pamantului in casa”. Suntem deja pregatiti pentru accesele de gelozie ale lui Matei, ca sigur va suferi cand nu va mai avea el parte de toata afectiunea intregii case. Insa vor fi si mai frumoase momentele cand ei doi se vor intelege si se vor juca atat de frumos! Cam atat de pe frontul de tatic. Sper sa revin cat mai curand cu VESTEA CEA MARE, pentru ca Livica mea are o burtica asa de mare, de zici ca are gemeni. Andrei KIP IN TACI]]>

Comments

comments

  4 comments for “Tatic in asteptare!!! – Jurnal de tatic ep. 60

 1. mai 12, 2011 at 9:08 pm

  Sanatate la toti si sa fie intr-un nceas bun! Hai ca acum iese din coaja. Maine nici nu mai stiti cat ati asteptat sa vina. Nopti nedormite, Matei obosit si nervos…nu va descurajez. ;) Va spun ce vine.

 2. artistu
  mai 12, 2011 at 9:26 pm

  Asta e. Important e ca ne-am asumat responsabilitatea in cunostinta de cauza. Toate trec, important e ca noi nu vrem sa ne descurajam si nici sa ne pierdem OPTIMISMUL! ;)

 3. mai 11, 2015 at 9:48 am

  Tata de doi baieti, o sa ai in cativa ani la fete la usa, cate iti doreste inima :D

 4. artistu
  mai 11, 2015 at 11:00 am

  Mai e de „lucru” pan acolo! :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *