Momentul Tata – Fiu. Dilema SUPER-MAMI – Jurnal de tatic – Ep. 99

Sal’tare Dimineata la gradinita. Matei foarte grav catre mine:

Tati cum poate mami sa stie toate lucrurile?
Porc cum sunt si foarte bine dispus, imi veneau in minte 1000 si una de glume in gand:
 • Ce ma taticule ti-a gasit mami tigarile ascunse in Winnie de Plus? – :)) ))))
 • sau
 • Hopaaa ti-a gasit mami poze cu plusica dezbracata pe tableta? Asta e daca nu m-ai intrebat cum sa iti faci „hidden folder”. Asa-ti trebuie! – :)) )))
 • sau
 • Sau te pomenesti ca ti-a gasit mami sticla de whiskey ascunsa in ursuletul ala imens de plus din coltul camerei? – :)) )))
Dupa ce mi-am sters zambnetul tamp de pe fata am luat o mina serioasa si l-am intrebat: – Pai ce stie mami mai tati? – Nu-ti spun, ca dupa aceea stii si tu. Plictisit, ca orice parinte modern, m-am gandit sa ii dau o „replica inteligenta”: – Mami vede cu RAZE X tati. De aia poate vedea orice. Raspunsul lui a fost un K.O. crunt: -Hai ma tati ca habar nu ai. Fetele nu pot vedea cu RAZE X. Doar baietii au puterea asta. Si mi-a aruncat si privirea aia care spune: „BA CE LOOSER NESTIUTOR DE TATA AM SI EU!” Dupa inca vreo 5 minute de negocieri intense am reusit sa aflu SECRETUL si vi-l impartasesc si voua:
Chiar si cu lumina stinsa si fiind foarte intuneric in camera, mami Livia stie cand Matei nu are ochii inchisi si nu doarme, chiar daca el sta ca o statuie si se preface ca doarme.
Asa ca atentie cand stati pe langa Livia, ca vede si aude orice. E un fel de Wonder-Woman… da’ mai puternica! – :D Andrei KIP IN TACI Sursa imaginii – Axlandra]]>

Comments

comments

  2 comments for “Momentul Tata – Fiu. Dilema SUPER-MAMI – Jurnal de tatic – Ep. 99

 1. ianuarie 13, 2015 at 7:02 pm

  Da, frumos. Este intotdeauna o placere sa stem de vorba cu cei mici, au niste reprici de iti taie rasuplarea. Am si eu copil mic si stiu cu este. Succes.

 2. artistu
  ianuarie 14, 2015 at 11:01 am

  Pai si ai tai cu ce replici te-au dat pe spate? Imparte-le sa zambim cu totii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *