Mi-e dor de… RATBeeee!

Matei la gradinita, am devenit un pic mai trist. De ce? Nu pentru ca am imbatranit sau pentru ca a aparut intre timp si fratiorul lui Matei, ci pentru ca imi e dor de momentele cand observam lumea din jur, cand vedem cat e de frumoasa sau cat e de urata, cand imi puteam auzi gandurile. Acum in trafic dimineata nu pot auzi decat claxoane sau injuraturile mele si ale celorlalti! Imi e dor de momentele cand ma „lovea” inspiratia intr-un autobuz full si cand stateam in cele mai ciudate pozitii si scriam cate un articol pentru blog. Imi e dor de momentele cand auzeam copiii spunandu-le bunicilor sau parintilor cate o poezie dimineata in drumul spre scoala sau gradinita si cand mi se parea ca stau intr-un cartier american din acela ideal, nu in nebunia noastra de Giulesti Si imi mai e dor de ceva! Vreau sa ajung la servici relaxat dupa cate o tura de citit in autobuz. Ca pe vremuri, asa am „mancat” juma’ de biblioteca… „pe paine”. Andrei KIP IN TACI Sursa imaginii – Berilac]]>

Comments

comments

  2 comments for “Mi-e dor de… RATBeeee!

  1. mai 30, 2011 at 11:42 am

    Sa inteleg ca il duci pe Matei cu masina la gradinita? Pai cine te opreste sa il duci cu ratb-ul la gradi? In felul asta descopera si el lumea pestrita din mijloacele de transport.

  2. artistu
    mai 30, 2011 at 1:55 pm

    Momentan, de la noi din Giulesti, din cauza constructiei pasajului Basarab si a bulevardului Uranus, nu mai iese decat un tramvai si ca sa ajung si la Matei la gradi si la mine al servici, ar trebui sa schimb vreo 3 mijloace de transpoprt si sa fac o ora si ceva. Insa imediat ce revine RATB-ul o sa ma reindragostesc de el! ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *