Joker… acel CEVA despre fiecare dintre NOI!

Sal’tare
Ieri am vazut Joker. Si desi eram pregatit pentru un film violent sau pentru un film „HARD” inceputul mi se parea destul de soft. Asa ca am ramas un pic dezamagit, dupa toate „vorbele” auzite in jur despre EL. Insa imi parea rau si sa nu-l vad… asa ca ma stat in continuare la el sperand sa ma prinda. Si dupa ce am trecut de un sfert (mi-a spus sotia care imi era alaturi) eram prins ca un copil de desenele animate. De ce? Pentru ca nu era despre violenta gratuita… nu era despre A FI RAU, PENTRU CA ASA VOR MUSCHII MEI. Era o poveste care lasase rani in SUFLETUL cuiva si care avea mici fantome ale trecutului care il urmareau.
Usor, usor filmul curge si amandoi… si eu si sotia… intelegem ca filmul nu este despre UN PERSONAJ, ci despre personajul neghativ care salasluieste in fiecare din noi si care daca nu ar fi conventiile sociale, legile si pedepsele ar putea de mult ori sa iasa la suprafata si sa faca mult rau in relationarea cu cei din jur. Si nu o spun cu rautate, ci cu un soi de parere de rau fata de propria persoana. Pentru ca simteam sincer ca daca mi s-ar fi intamplat tot ce i s-a intamplat lui JOKER eram in stare de chestii mult mai nasoale… chiar cu riscul de a fi omorat sau incarcerat.
Da stiu ca ceea ce am spus mai sus par cuvinte scrise de altcineva la mine pe blog… dar daca veti urmari filmul va spun sincer ca veti fi macar partial de acord cu mine:

Andrei
KIP IN TACI

Sursa imaginii – Un Site de Muzica

Lasă un răspuns