IUBIREA, sarbatorita in Februarie

Centrele Comerciale Auchan Titan și Pallady din Bucuresti, se sarbatoreste dragostea și credem in suflete pereche, pe care le invita sa fie alaturi in perioada 10 – 24 februarie! Poza mea si a Liviei facuta in cadrul campaniei lor arata asa:

Sursa: Artistu.Ro
Daca si voi doriti o astfel de poza in zilele de miercuri și sambata sunt zilele in care sufletele pereche se distrează şi se fotografiaza impreuna, in cadrul unui decor special dedicat iubirii. #BucurieInstant este jocul de pe totemul digital cu componenta Kinect. Indragostitii se pozitioneaza in faţa ecranului, isi aleg scenariul preferat si la final își pot face o poza si inrama momentul romantic petrecut impreuna. Happy Team* va surprinde dovezile tandre de iubire și le va răsplăti cu bucurii neașteptate. Sufletele îndragostite se fotografiaza si dau culoare iubirii prin intermediul totemului interactiv și al aplicaţiei digitale dedicate. Jocul #IubiriDePusInRama este o aplicaţie distractiva la care puteti participa unul sau doi jucători. Acesta este pus la dispozitia vizitatorilor pe o tabletă prin intermediul reprezentantului Happy Team. La finalizarea jocului, participantii se vor inscrie automat intr-o tombola ce le poate aduce premii săptămânale: – voucher la SPA pentru 2 persoane, – ședintă foto profesională și un voucher pentru achiziţia de decoraţiuni interioare – plus marele premiuun city-break în orașul iubirii, Paris.
Sursa: Artistu.Ro
Iubirea nu se poate masura, dar puteti s-o dăruiti fara masura. Asa ca ei va aștepta sa imortalizati si sa va puneti iubirea in rama în Luna Iubirii! *Despre Happy Team Happy Team este un serviciu special dedicat clienților Centrelor comerciale Auchan, format dintr-o echipă de oameni energici, pozitivi și deschiși, care vin în întâmpinarea nevoilor clienților oferindu-le informații, ajutor sau surprize și cadouri instant. ]]>

Lasă un răspuns