Iaca Basescu e iar Viteaz… Asa si ? Se schimba ceva ?

Sal’tare

Ce credeti ca mi-a trecut mie prin minte, apropo de votare. Frate asa de scarbit sunt de astia ca ma duc si imi anulez votul si le si scriu pe buletin una din frazele:

SUNTETI MIZERII sau MI-E RUSINE CA SUNT ROMAN, CA SI VOI, JAVRELOR sau POFTIM AVETI AICI TOATA SCARBA MEA LA ADRESA VOSTRA (Anexez si o flegma !)

Insa ghinion ! Mi-am uitat markerul acasa si m-am multumit sa pun stampila in ambele casute. Acum o sa ma intrebati de ce m-am mai dus la vot. Pentru ca mi se pare corect ca atat timp cat ni se ofera dreptul de ane exprima opinia tre’ sa o facem. Libertatea asta inseamna si asumare unei responsabilitati ! It’s just my opinion ! Dar apropo de gestul meu ! Nu mai stiu sigur cand, la un moment dat in una sau mai multe tari europene s-a adaugat pe buletinul de vot, o casuta, fara valoare electorala, dar cu valoare sociologica, in care era scris ceva de genul: DEZAPROB CLASA POLITICA ACTUALA. Ei bine cate stampile credeti ca ar primi o astfel de casuta pusa in buletinele de vot de la noi ? Ce credeti, s-ar trezi vreunul din adormitzii actuali ai sortii, care dorm si se scarpina in nas prin parlament ? Vivat Prostitutia si Hotia, halal natiune ! Sa dormiti bine dragi parlamentari (si de la putere si din opozitie) in continuare (ca sunteti toti o apa si-un pamant (de balegar)) ! Cat despre Basescu, hai sa vedeti ce ciumec se da marineru’, fi’ar basca de ras si glumele de plans!

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns