Hai ca dam cu KK in tot ce gasim… pentru o farama de celebritate!

Sal’tare
Iata ca dupa un uikend petrecut departe de lume, fara acoperire la telefonul mobil, imi e dat sa vad ca dragii mei confrati de blogosfera iar se „taie la gat” in cadrul concursului RoBlogFest 2008. Ba si numa’ ce spuneam, intr-un articol anterior, ca sper sa nu se mai intample ca anul trecut. Ei bine uite ca INconstantIN mi-a dat de stire ca nu se pot abtine nici anul asta. Si totusi, pe oamenii astia ii cred destul de echilibrati, asa ca ma intreb ca prostu’ in mijlocul drumului:
FRATE, DE CE TRE’ SA REACTIONATI LA VIOLENTA CU VIOLENTA? DE CE NU INCERCATI SA DATI CU IGNORE? DE CE NU GASITI NISTE ATITUDINI DEMNE DE NISTE OAMENI MARI SI NU DE NISTE COPII RAZGAIATI?
P.S. O sa ma inscriu pur si simplu si nu o sa zic prea multe „despre”, pentru ca mi se pare ca si „discutiile astea” nu au in principiu decat un singur scop. Goana dupa trafic. Si cum nu pot fi un nebun frumos si acid ca Arhi, nu arunc cu „cacao”. Vedem ce va fi, desi inceputul e de nota 4?
Andrei… šŸ˜‰
KIP IN TACI

7 comentarii publicate

  1. Ca tot vorbeai de KK in titlu: n-ai invatat nici pina acum ca romanul (cu unele exceptii, prea putine) isi sare la beregata si pentru un cacat, daca cacatul ala il poate aduce fie si cu un milimetru in fata celorlalti? Hai ma Artistule, eu iti inteleg optimismul debordant dar mai ia si o guritza de realitate din cind in cind.
    Eu incerc sa fiu optimist ca tine si sa contez pe exceptiile alea, asa putine cum sunt. Dar mai imi umbla prin cap si zicala aia cu floarea si cu primavara.
    Bodoganel’s last blog post..Sunetele pozitronice (I)

  2. eh, acuma nici nu mai pot da vina pe vreunul „mic” ca ii ataca, fiindca vad ca meciurile se poarta intre ei, „la varf” ;). Spectacol in toata legea šŸ™‚
    cristi’s last blog post..Internetul si informatiile personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*