Giulesti – „STIATI CA!”

Poza Strand SPLENDID) = Stiati ca in acea zona nu mai exista nici un parculet pentru copii? Desi in trecut erau cateva! Si acum nici macar in parcari publice nu s-au transformat = Stiati ca zona fostei gropi de gunoi Giulesti Sarbi este un loc in care oamenii se plimba cu bicicletele. Daca s-ar ridica gunoiul si s-ar ecologiza zona, oare s-ar transforma intr-un paradis? Si nu in ultimul rand, = Stiati ca in Giulesti exista un stalp de inalta tensiune in mijlocul unei stradute – Drumul Ilfovatului (intre intersectia cu Fumureni si Intrarea Ciceului. Oamenii fac glume si spun ca acesta este Turnul Eiffel de Giulesti!

Andrei KIP IN TACI ]]>

4 răspunsuri la „Giulesti – „STIATI CA!””

  1. Pai sa te apuci sa cutreieri un pic cartierul la picior sau cu bicicleta! 😉
    P.S. Ti-a placut Turnul Eiffel de Giulestina?

  2. Pacat ca au distrus in acest fel strandul Cu siguranta daca ar ridica gunoiul ar putea face minuni in acest loc. Sar din pacate este mai usor sa arunce peste tot gunoiul si dupa sa se planga ca traiesc intr-un loc plin de mizerie. :(

  3. Tocmai din acest motiv m-am implicat si eu in politica si sper sa fac impreuna cu echipa din care fac parte, un loc mai frumos din Sectorul 6!

Lasă un răspuns