Sa radem si sa ne relaxam!

:D :D *** LATER EDIT – Faza geniala. Un mecanicos incerca sa isi porneasca masina. Dadea cheie de vreo 5 minute si tot injura. Iese o vecina de’a lu’ asta intr-un suflet si striga la el: GIGELEEE! FA’I MAICA TREI CRUCI PE VOLAN SI SA VEZI TU CE REPEDE PORNESTE! (Nu vreti sa stiti ce i-a iesit din gura drept raspuns :)) ))))))) ) *** > Un singur tip si 30 de gagici in grupa. > Intra prima.. > – Ce se mareste pana la 20 de ori cand este excitata? > – Hihihi, hahaha! > – Iesi afara, ai 4! > Intra a doua. > – Ce se mareste pana la 20 de ori cand este excitata? > – Hihihi, hahaha! > – Iesi afara, ai 4! > Intra toate, li se pune aceiasi intrebare si toate iau 4. > La sfarsit intra tipul si i se pune aceiasi intrebare. > – Ce se mareste pana la 20 de ori cind este excitata? > – Pupila. > – Bravo ai 10, du-te si spune la proastele alea de-afara ca „hihihi si > hahaha” se mareste intre 3 si 5 ori… *** Popa îi spuse soţiei : – Că nu mă mai slăbeşti în ultima vreme, tot întrebându-mă ce o fi de capul fiului nostru ajuns acum în pragul maturităţii, m-am gândit să îl supunem unui test. Pe când vine de la şcoală, las pe masă o Biblie, o bancnotă de 100 de lei, o sticlă de ţuică şi o revistă Playboy. Dacă va lua Biblia, o să se facă şi el preot. Dacă va lua banii, regret, dar va ajunge om de afaceri. Dacă, Doamne fereşte, va lua ţuica va deveni un beţivan, iar dacă va lua magazinul acela deocheat, va deveni – fie ca Bunul Dumnezeu să ne ferească de aşa un blestem – un curvar ordinar. Au pus lucrurile pe masă şi s-au ascuns în camera vecină, privind prin crepătura uşii. Puţin mai târziu apăru şi băiatul. Intră în cameră, văzu Biblia şi o puse la subsoară. Privi scurtător în jur, luă banii, şi îi băgă grijuliu în buzunar. Se aşeză apoi pe scaun, puse picioarele pe masă şi luă o duşcă de ţuică. Luă revista Playboy şi se pierdu în lectură. Ascuns după uşă, popa suspină uşurat : – Lasă că-i bine! Ăsta o să ajungă în Parlament! Andrei KIP IN TACI]]>

Comments

comments

  10 comments for “Sa radem si sa ne relaxam!

 1. Pingback: avemblog.net
 2. septembrie 24, 2010 at 11:15 am

  ba da vrem sa stim :d

 3. artistu
  septembrie 24, 2010 at 12:32 pm

  NU prea suporta nici tastatura si a inceput sa ma muste de deghete cand am inceput sa scriu! ;)

 4. Serginho
  septembrie 24, 2010 at 1:57 pm

  Ultimul e singurul care mi-a placuta. :))
  .-= Serginho´s last blog ..Cum scrii un articol ca să-i mulţumeşti pe toţi =-.

 5. marales
  septembrie 25, 2010 at 9:14 am

  ellen show una dintre cele mai tari emisiuni din america :x

 6. septembrie 26, 2010 at 5:55 pm

  Chiar nu ma asteptam la asa final pentru ultimul banc…
  .-= i4ever´s last blog ..“The Social Network” =-.

 7. artistu
  septembrie 27, 2010 at 7:54 am

  Atunci nu pot decat sa ma bucur ca te-am surprins! ;)

 8. artistu
  septembrie 27, 2010 at 9:00 am

  @Marales – uite ca ornind de la emisiunea asta am inceput sa urmaresc si altele si tre’ sa recunosc ca imi place din ce in ce mai tare tanti Ellen! ;)

 9. artistu
  septembrie 27, 2010 at 9:04 am

  @Serginho – ma bucur ca ai gasit si tu un motiv de zambit. Sa speram ca la sf saptamanii asteia voi gasi motive mai misto! ;)

 10. martie 15, 2011 at 2:59 pm

  Bancul cu tipul si cele 30 de gacici din grupa e super tare :))

 11. artistu
  martie 15, 2011 at 3:31 pm

  Ma bucur ca te-am facut sa zambesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *