Parastas cu panarame… in ULTIMA SAPTAMANA ELECTORALA!

Sal’tare Imi aduc aminte cu drag campaniile electorale de acum 10 ani. De ce cu drag? Pentru ca atunci oamenii (pentru ca pe vremea aia candidatii erau oameni, nu „animale politice’ ca acum) veneau si incercau macar sa creeze o platforma program, aveau solutii macar pe hartie, aveau decenta sa ne minta cu solutii viabile si valabile. Si dupa ce va spuneam vineri ca HABAR NU AM CU CINE SA VOTEZ, vin in aceasta dimineata si va spun ca dupa minunea din week-end de al Cluj am ajuns la concluzia ca mlastina e mare frate! Episodul asta recunosc cat pot de sincer l-a ridicat in optiunile mele electorale pe Antonescu. Insa nu atat cat sa ii ofer stampila. De ce? Pentru ca a stut doar sa pareze niste lovituri venite, insa nu am vazut „mingi ridicate la fileu”. Nu am vazut hotarare sau aciditate de la el. Sigur ca acum oricine imi poate arunca ideea: DA’ CE FRATE NU TE-AI SATURAT DE TONELE DE „ACIZI” SI MAI ALES DE „AGITATII” SCENEI? Hai sa ii lasam si pe cei „cuminti” si „tacuti” sa intre in scena. Nu zic nu… insa tacerea poate spune ca si omul respectiv e CONTROLABIL si m-am saturat de PAPUSI si PAPUSARI. Astept totusi dupa cum spun in titlu PARASTASUL CU PANARAME a campaniei electrale din ultima saptamana de campanie electorala. Desi cred ca sunt slabe sansele sa le vedem adevarata fata unor oameni antrenati sa „joace” teatru! LATER EDIT: Sa mai si radem cu TvDeCe apropo de alegeri si de alesi

O baba de 90 de ani merge sa voteze, intra in cabina si spre surprinderea tuturor trece o juma’ de ora fara ca baba sa mai iasa. Ingrijorat presedintele comisiei merge sa vada ce s-a intamplat: – Mamaie s-a intamplat ceva, te putem ajuta? La care baba: – Cum se scrie maica futu-va, legat sau dezlegat?!
(Sursa imaginii Trip Media) Andrei KIP IN TACI]]>

Comments

comments

  2 comments for “Parastas cu panarame… in ULTIMA SAPTAMANA ELECTORALA!

 1. Pingback: pligg.com
 2. noiembrie 17, 2009 at 1:43 pm

  :) )) ))) )))))))))))))))) Rad de banc, desi il stiam inca din varianta cu Ceausescu.
  Da, din pacate tragedia nu e ca Geoana sau Basescu nu merita, ci ca nu avem pe cine vota. Poate ar trebui sa punem stampila pe toti candidadtii, sa se anuleze votul, votarea cu totul, si sa-i tinem asa pana ne dau un candidat care sa merite.
  .-= veone´s last blog ..Alegeri 2009: Cel mai neinspirat slogan electoral posibil! =-.

 3. artistu
  noiembrie 17, 2009 at 3:52 pm

  @Veone – sa stii ca eu trag din ce in ce mai tare catre Oprescu. Pare raul cel mai mic din toti pe care ii avem! ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *