Dating 2.0 la rubrica "Realist sau Hater de Duminica?"!

Sal’tare Urla toata lumea de cateva luni bune ca Twitter-ul, Facebook-ul si celelalte unelte de socializare sunt mai ales pentru PR si promovare. Insa nimeni nu spune ca uneltele astea sunt noua generatie de site-uri de dating sau cum bine spune cineva cunoscut, DATING 2.0. De ce nu vor sa o recunoasca? Pentru ca folosesc cu precadere unealta asta pentru „a agata”. Nu credeti ca am dreptate? Pai hai sa va dau si argumentele clare: – De ce si-ar pune cele mai favorabile poze cu ei si pe Facebook, blog si Twitter? Pai cred ca pentru a transmite un mesaj clar – „E LIBER MANCA’V’AS!” (si fetele si baietii) – E adevarat ca vechea metoda de selectie de pe site-urile de dating s-a imbunatatit. Acum nu mai vezi ce ti-ai dori la gramada, ca pe vaci si boi. Insa avantajul mare de tot al noilor site-uri e ca nu prea iti poti crea tu o imagine. Lumea, daca are rabdarea de a cauta destul de „adanc”, te poate cunoaste in detaliu citind blogul, scrierile de pe Twitter sau vazand evenimentele la care participi – Iar faptul ca TWEET-MEET-urile se fac aproape in fiecare saptamana, a facut ca instrumentul sa devina unealta cea mai eficienta. Adica? Pai vorbesti cateva zile pe net. Dupa care HOP la MEETING si daca amandoi partenerii isi dau nota de trecere, e posibil sa ii vedem iesind pe amandoi zambitori dintr-o camera de hotel sau din apartamentul unuia dintre ei Plus ca mare parte din vechile site-uri de dating au ajuns un paradis pentru damele de companie. Asa ca increderea in ele a scazut in favoarea noului curent 2.0. In rest va las si pe voi sa mai ziceti si PRO si CONTRA! Andrei KIP IN TACI Sursa imaginii Vidu.Ro]]>

Comments

comments

  6 comments for “Dating 2.0 la rubrica "Realist sau Hater de Duminica?"!

 1. Pingback: Posturi TV » Blog Archive » Dating 2.0 la rubrica “Realist sau Hater de Duminica?”!
 2. Pingback: pligg.com
 3. Stefan Murgeanu
  septembrie 7, 2009 at 12:48 pm

  mda, cam simpliste argumentele (ai avut si argumente in articol? daca da, erau cam cetoase)
  asa ca nu cred ca esti Realist, doar Hater de duminica ;)
  succes :)

 4. haisamergem
  septembrie 8, 2009 at 1:42 pm

  Cam asa si e… Ca la anunturile cu „masaj de relaxare, pentru domnii generosi”.

 5. Diana Greger
  septembrie 8, 2009 at 7:16 pm

  Se aplica ce spui tu in 90 % cazuri, hai si mai mult … dar mai exista si exceptii. Exceptiile sunt aceia ce creaza albume pe aceste site-uri, am zis albume, nu poze photosopate … pentru prieteni s.a.m.d.
  Dar, ai si tu dreptatea ta .. :)

 6. artistu
  septembrie 9, 2009 at 9:56 am

  @Stefan – La rubrica asta nu am chef sa arat cu degetul, ci doar sa reliefez o stare! Nu de alta, dar adca a apuc sa arata cu degetul prin „linking”!
  @HaiSaMergem – cred ca totusi te-ai dus cam departe. Aici vorbeam doar despre DATING pur si simplu!
  @Diana Greger – nu am zis ca toti, ci doar ca mediile de care vorbeam mai sus sunt SI INSTRUMENTE DE ACEST TIP! (P.S. M-am si speroat cand am vazut Diana Greger! Cu Nanuc ce faci, il lasi prada neantului din INTERNET? ) (P.S. Inca odata felicitari si sa fiti fericiti si sanatosi!!!)

 7. Pingback: polimedia.us/fain/
 8. septembrie 21, 2009 at 6:35 pm

  Cam ai dreptate! Ce sa faci, dai share la blog, mai dai o buca si ramai cu sufletul impacat!

 9. artistu
  septembrie 22, 2009 at 9:53 am

  Da uite ca lumea nu vrea sa recunoasca. Ii tot dau cu „instrumente, cu campanii si alte abureli din astea”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *