100 de articole… URAAAA ! Si "la mai multe" ! Si "la mai bune" !

Sal’tare Uite ca ieri intamplator mi-a venit cheful sa mai scormonesc prin optiunile bloguletului meu. Ei si nu mare mi-a fost mirarea, cand am vazut ca am implinit 100 de posturi, cu acela de ieri, inclusiv. Sincer sa fiu nici nu mi-a venit sa cred cand au trecut „100 de editii”. Dar uite ca au trecut si mi-au folosit (sper eu). Am mai invatat si io, odata cu trecerea de la vechiul blog de pe BLOGSPOT, ce e ala WORDPRESS-ul si ce avantaje si dezavantaje are. Am vazut ce inseamna blogosfera. Inca nu am reusit sa intru in contact direct cu blogoreicii, dar imi tot promit ca o sa ajung sa ma vad si cu ei. Am reusit sa imi mai imbunatatesc modul de a aborda problemele analizate (Cred si sper eu, in mai bine !). Ca stil nu cred ca o sa imi doresc sa ma schimb, insa unii din oameni imi spun ca in modul de abordare ceva ceva s-a schimbat. Cica am devenit un pic mai matur (experienta e de vina), iar textele mele nu mai par mostre de arta naiva. (Ma daca ziceti voi io va cred pe cuvant !) Intre timp au mai aparut trei categorii noi: amintirile, mahalaua blogosferica si personajele. Deci treaba nu a stagnat ! Se lucreaza, poate nu chiar la capacitate maxima, ca in perioada asta cam am de lucru si la „uzina” din greu, dar se lucreaza ! Hai ca m-am laudat destul si v-am facut destule promisiuni ! Va las acum si va pregatesc o mica surpriza, care va aparea dupa amiaza aici ! Andrei… ;) KIP IN TACI]]>

Comments

comments

  6 comments for “100 de articole… URAAAA ! Si "la mai multe" ! Si "la mai bune" !

 1. InSiDeR
  august 2, 2007 at 10:43 am

  Multe inainte!
  kip ap dah gud uork

 2. Varu
  august 2, 2007 at 11:40 am

  Baga mare, artistule (ca ma plictisesc la munca), sa fim sanatosi la o mie.

 3. elfcris
  august 2, 2007 at 12:53 pm

  la mai multe bre ;)

 4. luc
  august 4, 2007 at 3:47 am

  atunci pune la „spam protection” asa: cit fac 1+99 ? ;)
  ce se spun,multe posturi inainte! ;)

 5. luc
  august 4, 2007 at 3:51 am

  asa.mi-am adus aminte de o intrebare: de ce pui asa multe linkuri la blogroll? cred ca procentul celor care pun un link-back catre pagina ta nu trece de 35%! pur si simplu n-are rost sa le tii pe toate! in plus,linkuri de astea cu unic sens nu ajuta absolut de loc la trafic(ma refer la traficul tau!). parerea mea e sa faci curatenie cu ocazia „100” !

 6. august 11, 2007 at 12:30 am

  S-a notata sfatul si o sa fac cateva CARACTERIZARI ale blogurilor respective si poate reusesc sa ii imbunez pe cei pe acre ii respect si sa ii fac sa am adauge si in blog-roll-ul lor. WE WILL SEE ! ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *