Fara prejudecati, fara interdictii, fara menajamente! – Jurnal de tatic – Ep. 96

Sal’tare
Asa suna sloganul emisiunii FARA PREJUDECATI, prezentat la Televiziunea Nationala la inceputul anilor „90 de regretata Jana Gheorghiu. Am ales acest titlu pentru ca am chef sa va fac si pe voi (parinti prea „stresati” de rutina zilnica si de problemele copiilor), sa scoateti la lumina preferintele voastre, in timp ce va uitati atenti „oglinda placerilor”.

Stiu ca vi se pare greu si ca probabil va e teama de „ceea ce va spune lumea”. Insa hai sa trecem peste pudibonderie. Copiii si problemele zilnice nu au voie sa omoare dragostea de cuplu si placerea fizica! Cum putem face asta? Uite eu aleg sa fac un fel de TOP al pozitiilor sexuale preferate. Voi puteti alege sa „traversati limitele” cum doriti. Important e

SA O FACETI!

Balansoarul – E pozitia care ofera ambilor parteneri posibilitatea sa ia parte activa la act si e preferata mea. Te simti ca in copilarie cand te dadeai in balansoar, doar ca acum „este ceva in plus„.

Pozitia sezlongului – Imi place pentru ca te face pe tine ca barbat sa simti ca ai controlul. Insa e doar o impresie. De ce? Pentru ca picioarele ei pe umerii tai, „transmit” tot timpul semnale si in acelasi timp si partenera simte ca are controlul. Deci este un meci „WIN TO WIN”.

La categoria CAM GREU, DAR ESTE DE INCERCAT intra Pozitia Cimpanzeilor. Sigur ca e ciudat sa faci dragoste si sa nu ai contact cu mainile pe corpul ei, pentru ca tu esti ocupat sa „sustii joaca” dintr-un fel de pozitie gen „podul”. Cred ca imi va trebui putin antrenament, inainte sa ne „avantam la treaba” – 😀

La categoria SLOW LIFE putem da nota 10 pozitiei Barca placerii. De ce e atat de interesanta si atractiva? Pentru ca si pozitia asta este „fara maini”. Cei doi „luptatori ai placerii” stau pe coate si dupa cum bine spune prezentarea de pe Feminis:

… pozitia nu permite o viteza foarte mare, fapt care duce la necesitatea unei atentii mai mare fata de senzatii. Ca urmare, totul devine mai savuros, iar starea de intimitate creste foarte mult

Esti 100% concentrat la ceea ce se intampla, pentru ca mintea nu prea poate concepe ca din pozitia aceea se poate produce „actul propriu zis”.

Si nu in ultimul rand Pozitia Lenesului sau mai cunoscuta ca „ea deasupra”. De ce imi place? Pentru ca e placut sa vezi cat de fericita e fata. Iar daca esti „lenesul” din tine se hotaraste sa ii ofere „clipe de neuitat”, se poate transforma intr-un fel de „taur mecanic”. Se ramane cu un pic de febra musculara, insa veti avea subiect de vorba si motiv de zambete pentru urmatoarele zile.

Nu am amintit de Misionar si Capra pentru ca sunt mult prea intalnite in orice discutii despre sex si pozitii sexuale. Nu fiti timizi si nici pudibonzi.

Dati drumul „preferatelor voastre” la comentarii. Toate cele bune.

Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. Ma crezi sa nu, bine nici mie nu prea imi vine sa cred, ca Balansoarul, o pozitie oarecum populara fata de celelalte nu am incercat-o pana acum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*