„De ce FUNNY, de ce optimist, bai agitatule!”

Sal’tare Aseara profitand de racoarea de afara am servit o bere rece alaturi de un bun amic pasionat de on-line, blogging „and others, and others” (vorba americanilor, ca tot e ziua lor azi). Si la un moment dat amicul meu ma ia tare si la subiect:

Auzi ma,ce te-ai apucat in ultimul timp sa iti umpli feed-ul si pe Facebook si pe Instagram cu funny-uri. Om serios esti tu sau pustan de liceu?
Si mi-am adus aminte in acel moment, ca dilema asta o mai avesesera si alti cunoscuti de ai mei in ultimul timp. Asa ca raspunsul pe care i l-am dat lui, il las si aici, ca o curiozitate pentru toti cei care doriti sa stiti motivatia:
De mic copil am fost o fire vesela si imi placea nespus sa ii vad pe parinti si pe prieteni zambind. Nu de putine ori rudele si cunoscutii mi-au spus ca fiecare discutie sau fiecare intalnire cu mine ii face mai optimisti si parca mai bine dispusi. In prima faza dupa intelegerea fenomenului m-am gandit ca poate ar trebui sa ma fac actor sau sa ma apuc de stand-up. Insa dupa niste ani de experimentari am inteles, ca nu era vorba de un talent actoricesc, ci de un talent de confesor si catalizator de negativism. Eram si sunt un foarte bun amic, nu un foarte bun „motivationist” Si ca sa ne reintoarcem la punctul de plecare al discutiei, cam asta se vor a fi si acele poze sau glume din feedurile mele se Facbook sau Instagram. Niste ancore prietenoase la necazurile voastre de zi cu zi si niste fluturi care transforma „scaietii” si „ciulinii” sufletelor vostre in „flori misto”
Cam atat. Sper ca v-au placut elucubratiile mele si ca le veti imparti mai departe si altora, ca sa ne bucuram cu totii si sa fim cu fiecare zi un pic mai buni. Andrei KIP IN TACI]]>

Lasă un răspuns