Cum reusim noi oamenii sa fim niste animale!

postul anterior de alegeri, ia uitati voi niste idei mai vechi, dar care spun multe despre actualele partide, foarte bine cotate pe scena noastra politica.

 • Adrian Năstase acuză PD-L că va premia cu sume mari de bani cetăţenii care fac dovada votului acordat partidului. Tot ceea ce trebuie să facă omul de rând e să meargă la vot şi să îşi fotografieze alegerea cu telefonul mobil. Precaut, Năstase e decis să combată această “jecmăneală electorală”
 • Cu ocazia recentului scrutin din Italia a fost arestat un alegator care si-a fotografiat votul cu telefonul mobil. In Italia aceasta practica este interzisa prin lege, ea fiind un mijloc prin care Mafia se asigura de fidelitatea unor alegatori (acestia demonstreaza cu ajutorul fotografiei ca au votat asa cum li s-a indicat).
 • Nu pot spune decat: Frumoase tari, superbi cetateni (si roamnii si italienii)! Oare vom reusi sa mai fim si buni sau suntem prea ocupati sa facem rau? Andrei… 😉 KIP IN TACI]]>

  4 răspunsuri la „Cum reusim noi oamenii sa fim niste animale!”

  1. Ocupati, nenea. Suntem ocupati la creier. Nimic nu intra, nimic nu iese (ca n-are ce daca n-a intrat nimic, nu?) 😉
   Bodogănel’s last blog post..Punct şi contra-punct

  2. Nu m-am prins eu daca e lauda sau ironie ce zisesi matale, dar pen’ca io ma vad cu ochi buni o sa zic ca e lauda :d. Multam, asadar!
   Bodogănel’s last blog post..De umplutură

  3. E lauda ma nenea, doar stii ca eu vad in matale un guru! :)) P.S. Da sa stii ca poti sa ma rogi cat vrei, da’ io la o spirala nu ma bag! 😀

  Lasă un răspuns