Pasiune + Atentie – Doua ingredinte Minune la Cherhana 23

Sursa: Cherhana 23

Pe 10 Noiembrie cu ocazia zilei de nastere a unui bun prieten „am calcat” pentru prima data in Restaurantul Cherhana 23 de pe Agricultori. Si am zis Oaaau, din prima. De ce? Pai se auzea ca muzica de ambient Cu-o damigeana si-un pahar. Si cum ma stiti ca sunt „mort” dupa toate lautarestile vechi ale doamnei Gabi Lunca, mi s-a asternut pe fata un zambet mai larg ca al lui Iliescu in vremurile lui de glorie. Si dupa aceea au mai fost cred ca si Nelu Ploiesteanu + nea Ionel Tudorache.
Gasca s-a adunat si rand pe rand au curs si hiturile anilor ’90 precum Madalina Manole, Gheorghe Gheorghiu sau Malina Olinescu, iar expresia „I’auzi si melodia asta! Ce taree!” a fost cea mai folosita in seara aceea.
N.B. Nu va imaginati ca au doar asa ceva. Dati un ochi pe pagina lor de eevent-uri si veti vedea tot PROGRAMUL.

Din vorba in vorba am ajuns la servirea mesei. Si trebuie sa va spun ca au un platou cu hamsii, icre cu ceapa, rapane si midii care cuceresc din plin orice client. Sunt perfect facute din toate punctele de vedere. Iar acest compliment nu il fac doar in nume propriu, ci de la intreaga gasca de prieteni. Si fiecare dintre noi suntem diferiti ca pretentii si mai ales la gusturi.

Fiind restaurant cu specific pescaresc nu am vrut sa ratez momentul unui pastrav. Si ca orice „social media addicted” ce sunt, cand am vazut farfuria cu pastravul si mamaliguta, nu m-am putut abtine sa nu o fotografiez. Dar fotografia am uitat-o prin telefon, ocupat fiind cu copiii si alte chestiuni. Au mai trecut de atunci 6 zile si „intr-o joi de dimineata” (vorba cantecului), trist fiind eu in tramvaiul 11 care ma ducea la birou, ma uitam pe poze si as fi baut o cisterna de cafea, doar sa ma trezesc. Si zappingul prin poze ma duce la „pastravul & mamaliguta”. Si parca toata vremea mohorata de afara dispare ca prin minune, iar de cisterna cu cafea nici gand. O singura imagine m-a energizat si mi-a oferit cea mai frumoasa portie de endorfine. Asa ca iata-ma facand ceea ce facem noi toti „agitatii social media”… L-am postat pe mediile de socializare:

Si a stat poza asta frumoasa acolo vreo 4 zile, pana cand cei de la Cherhana 23 au terminat treaba de week-end. Si s-au apucat sa dea cateva SHARE-uri si sa ma gratuleze cu texte de genul:

Oameni cuceriți de Cherhana 23

Si nu au gresit. Asa ca daca mie mi-a placut atmosfera lor si lor le-a placut ca eu am dat mai departe „truda lor frumoasa”, m-am gandit ca ar fi frumos sa ma duc un pic mai departe si sa va povestesc si voua pe indelete despre toata aceasta intamplare Fericita.
P.S. Si daca va intrebati cu cine i-as putea compara, ca modele de constructie si atentie a unei afaceri, sa stiti ca ma arunc destul de sus si am sa va spun DECATHLON. De ce zic asta? Pentru ca doar ei (atunci cand le-am dedicat un articol – DECATHLON nu e o poveste…) au fost foarte activi (sigur ca la un alt nivel). Dar cum restaurantul din Agricultori de abia s-a deschis si au timp berechet sa creasca si mai ales sa fie activi si zambareti, asa cum i-am vazut eu in acea seara pe toti de acolo!

Bafta multa dragilor si multi clienti cucetiri cu dragostea si atentia pe care le aveti din plin…

P.S. Nu e articol PUBLICITAR. Experienta e pe bune si garantez cu propriile mele papile gustative!

Andrei
KIP IN TACI

Imparte articolul mai departe.

Comments

comments

Lasă un răspuns