Continut Video: „A fi sau A nu fi” am putea spune!

Imi e greu sa verbalizez ganduri in format continut video si parca de multe ori mai repede imi vin in scris. Si cateodata sunt cu pixul sau alteori in fata tastaturii. Pe de alta parte, daca stai cu mine la masa, imi merge gura mai ceva ca o masina de cusut chinuita de o gospodina harnica.

Continut video am putea spune ca va fi REGE?

Asa ca zilele trecute ma intrebam, uitandu-ma cu usoara invidie la copiii astia care scot materiale video pe banda rulanta:

BA FRATE, CUM SI DE UNDE LE VINE!

continut video
Ei bine am inteles ca ei s-au nascut (asa cum imi place mie sa spun de multe ori) cu Mufa UTP in pampers. Sau cu Wi-Fi-ul la carucior? O fi bine? O fi rau? Nu cred ca trebuie sa cautam verdicte de asemenea fel. Trebuie doar sa intelegem ca asta e lumea prezenta. Si daca vrem sa facem parte din EA, trebuie sa ne adaptam. Un astfel de exercitiu vreau sa fac eu. Pentru inceput imi voi scrie unele texte pe blog, ca ciorne si apoi le voi crea ca materiale video. Pe altele, la care simt ca am „flow” si ca pot sustine un discurs legat fara pauze. Voi incerca sa fie fara AAA-uri deranjante, il voi „trage” direct video si mai apoi il voi tranfera si ca text aici pe blog.

De ce aceasta dualitate?

Pentru ca acest continut video ma consuma destul de mult, pe mine creatorul sau. Si mai mult, mi se pare ca doar forma sa video publicata pe „interneti”, nu ma satisface indeajuns. Pentru ca momentan nici un AI nu poate cauta cuvinte cheie in materiale video. Si daca cineva ar fi interesat vreodata de prostiile spuse de mine acolo si va cauta pe Google. Si daca acea ancora nu e trecuta in titlu sau in TAG-uri materialul meu este efectiv DEGEABA. Asa ca probabil va fi un pic mai greu de creat ȘI – ȘI, dar macar din punct de vedere al penetrarii mesajului (indiferent care va fi acela), cred ca va fi o modalitate eficienta.

Sper sa va placa si sper sa ma urmariti in noua mea ipostaza (in viitor) de VLOGGER. Desi efectiv imi e tare teama de aceasta „stampila”, care n-are deloc un bun renume.

Dar cine stie, poate ca viitorul va suna altfel (mai ales ca multi dintre cei cu state vechi au cotit serios si catre materiale video) si poate ca aceasta titulatura va capata in sfarsit o conotatie pozitiva si „cu greutate”.

Andrei
KIP IN TACI

Sursa imaginii: Learn Dash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*