Ce le-as trage io la „pasarelele” astea (zice el mandru)!

Sal’tare
Ce va spune poza de mai jos?

Poza e primita de mult pe mail cu „Subject: FUN – Clinica de inseminare artificiala„. Si imi aduc aminte ca acum, ca la vremea respectiva se auzea prin birou: Mamaaa ce as vrea sa fiu si io macar 2 zile doctor acolo! Logic, oricaruia din noi i-a trecut prin cap asta. Diferenta este ca unii din noi recunoastem si altii nu, insa de gandit o cam gandim toti. Problema e ca desi ne dam mici tauri, nu prea putem fi decat niste amarati de taurasi tinuti mai mult nemancati si care dupa maxim 2 sau 3 „inseminari” spunem PAS. Dar daca vei sta sa ne asculti la o bere, vei avea impresia ca Titus Steel e vai de mama lui si ca ar trebui sa se duca in padure, ca ii dam rusine de departe. Ei bine uite ca s-a gasit cineva care sa vada fata nostra asta urata. Cine e? Pai o „dama de consumatie” cu blog – Curvette. Ea spune „m-am apucat de scris pe acest blog, pentru ca sper ca povestindu-mi in public aventurile sexuale din fiecare seara, sa ma pot opri, realizind grozavia faptelor mele. Nu vreau sa ajung o curva batrina. Arata, toate, infiorator.” Asa ca scrie fata!

Nu are o regularitate temporala, dar scrie, din cand in cand. Si scrie bine! Iar daca veti da cautare pe net dupa „despre Curvette” veti vedea pareri si CONTRA, dar mai ales PRO. De ce multe PRO? Pentru ca nu trece „in vulgar” sau daca vreti „domesticeste vulgarul faptelor pe care le exprima, folosind cuvinte atent alese”. Si o sa vedeti printre prezentarile despre blogul dumneaei, expresii de genul: SCRIE FRUMOS, DAR NU CRED CA E O CURVA! De ce frate? Pentru ca o curva nu ar fi in stare sa gandesca. Sau ca daca ar gandi, s-ar apuca sa spuna STOP! Total aiurea. Ce noi toti care incalcam norme sociale, dupa ce ne dam seama ca facem rau altora, ne oprim? Aiurea! Spunem ca nu prea avem ce face si ca SCOPUL SCUZA MIJLOACELE si ii dam inainte. Nu mai zic ca sunt multe pareri gen: E SIGUR BARBAT! De ce pentru ca gandeste? hai sa fim seriosi, imi plac glumele misogine, dar nu cred ca noi barbatii detinem adevarul absolut. Eu unul nu cred, pentru ca nici un barbat poate sta inchis in limitele unui limbaj domestic, atat de mult timp.

Sau poate incercam sa ne pacalim ca nu e o curva, ca nu se afla la marginea morala a societztii, doar pentru a nu ne simti noi vinovati, ca ne place ceea ce citim?!?

Eu nu stiu raspunsul… dar intrebarea ramane!

Andrei
KIP IN TACI

6 comentarii publicate

  1. Varza aia cred ca e o tipa cu cosuri pe fata care crede ca e interesanta…nu stiu de ce cade toata lumea pe spate la site-uri de genu asta …a mai fost o tanti pe vremuri care Nu-i placeau barbatii, a mai aparut in timp petarda de andaa si acu madam curvette…e pe trend au vazut ofilitele ca merge cu trendu asta hop toata lumea sa se dea curva si sa vorbeasca vulgar….sunt sictirit de fenomenul asta.
    Si merg mai departe asa e cand esti roman si copiezi idei din vest, vezi sex and the city ca mod de abordare….toate se cred Sarah Jesica din Parcare.

  2. Fanel, baga sama ca tu n-ai prea citit pe acolo! Fata asta, fata de Andaaa dupa vremuri e mult mai rezervata in epitete. Parerea mea! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*