CASA NOUAAA!

Sal’tare
Dupa cum se poate observa usor ARTISTU’ a crescut maricel si si-a schimbat casa. Acum il gasiti mult mai usor la ARTISTU.RO. Nu va speriati, ca nu s-a paruit cu Familia Voce. Noua casa e tot in „mahalaua” lor! Dopar ca asta e cu etaj si ami impozanta. Ca doar asa face orice blogger care se face maricel si care vrea sa insemne ceva in blogosfera. Nu va spun ce nebunii am in cap pentru viitor, odata cu schimbarea „caminului”, dintr-un simplu motiv: PENTRU CA NICI EU NU STIU PREA BINE CAM CE SCHIMBARI AM DE GAND SA FAC! E CALR CA IN PRIMUL RAND VA TREBUI SA SCHIMB FORMA, ADICA TEMA BLOGULUI SI MAI APOI IN FUNCTIE SI DE TENDINTELE BLOGOSFEREI VAD INCOTRO MA INDREPT!
Pentru cei care ma citeau pana acum prin intermediul Feed-urilor (fie FeedBurner sau fie GoogleReader) noul meu link pentru feed este: feeds.feedburner.com/artistu/sjpF.
In rest acum incerc sa ornez cat pot de mult si incerc sa anunt pe toata lumea de SCHIMBARE! Sper sa va placa noua mea casuta si sa veniti mereu pe aici. E ciudat sa ai la FeedBurner cifra zero! E ciudat sa incepi o treaba de la zero o treaba. Sigur ca acum cand am toate parghiile e mult mai simpla treaba! Sper ca odata cu intrarea in casa sat noua sa incep sa am si un pic mai multa inspiratie si poate voi da si „glas” unor idei superbe!
Off Za Record: Am pus un Glade microspray cu iros de levantica in hol la intrare, ca sa se simt miros de casa noua! 😀
P.S. Si puteam sa va las eu fara fond muzical? Asa ca de casa noua azi am o dedicatie pentru mine:
TAPINARII – Sunt Fericit

Andrei… 😉
KIP IN TACI

6 comentarii publicate

  1. Bravos artistule 🙂 La multe realizari marete 🙂
    Sa zici daca trebuie manevrat la blogroll ca de feed nu am nevoie in ceea ce te priveste 🙂
    puiu’s last blog post..Chefali

  2. Rezolvat! Acum, nu-mi raman decat doua intrebari pentru tine : cand si unde? :p
    puiu’s last blog post..Un traseu de neuitat – Transfăgărăşan, Maramureş, nordul Moldovei

  3. Eheee peste ceva timp ca sunt plin pana in gat cu pregatelile de nunta! Insa cred ca cel mai bine ar fi la un peste ca te stiu mare pasionat! 😀

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Nr. 24 Interviu cu Andrei Manea - Comentator Amator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*